Storfornøyd trenerteam

– Av de fem beste dagene jeg har hatt, sier Phil Neville om starten i sin nye jobb. Se hele intervjuet på MUTV onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

David Moyes har gjort store endringer i Manchester Uniteds trenerteam etter at han inntok sjefsstolen på Old Trafford. Steve Round (assisterende manager), Jimmy Lumsden (førstelagstrener), Phil Neville (trener) og Chris Woods (keepertrener) er alle hentet inn fra Everton, mens Ryan Giggs har fått endret sin rolle til spillende trener. I tillegg har Robbie Cooke – også han ex-Everton, blitt ansatt som ny sjefsspeider.

Det nye teamet begynte jobben på Old Trafford i forrige uke, og MUTV har tatt en prat med Round, Lumsden, Neville og Woods etter deres første dager i Moyes’ United-team. ManUtd.com har publisert et utdrag av intervjuet, og ut fra dette å dømme er de nyansatte strålende fornøyde med å være i United.

– Det har vært fantastisk, helt nydelig, sier Steve Round. – Alle har bidratt til at jeg føler meg velkommen, alle spillerne og støtteapparatet. Det er en så flott fotballklubb at det er veldig lett å finne seg til rette her.

– Som trener har man alltid ambisjon om å jobbe på det høyeste nivået man kan – for et lag som er i toppen av Champions League og som vinner ligatitler. Man ønsker å jobbe med de beste spillerne og ha muligheten til å vinne trofeer.

– Omfavner hvert minutt

Phil Neville spilte elleve sesonger for Uniteds førstelag, og kjenner klubben ut og inn. Han forteller at han stortrives også som trener i

Phil Neville og David Moyes på flyplassen før avreise til Bangkok.
Phil Neville og David Moyes på flyplassen før avreise til Bangkok.

klubben han fikk 386 kamper for mellom 1995 og 2005.

– Jeg må si at det er av de beste fem dagene jeg har hatt. Da min kone og mine foreldre spurte hvordan min første dag på jobb hadde vært sa jeg ‘Det er sannsynligvis den beste dagen jeg har hatt i løpet av min profesjonelle karriere’.

– Det er her jeg ønsker å være og jeg kommer til å omfavne hvert eneste minutt. Jeg vil nyte det.

– Ærlighet og integritet

Alle de fire som er intervjuet av MUTV har tidligere jobbet med Moyes i Everton, og kjenner den nye United-manageren godt.

– Han har flott arbeidsmoral, og han forventer det samme fra alle andre, sier Jimmy Lumsden, mens Round legger til:

– Det er fantastisk å jobbe med ham. Han har stort fokus på detaljer. Han er veldig ærlig og har stor integritet, noe jeg tror passer godt inn i klubben han akkurat har kommet til.

Hele intervjuet kan sees på MUTV i forbindelse med Wednesday Night Phone-in show fra klokken 19.30 (skandinavisk tid) onsdag kveld. MUTV er tilgjengelig gjennom abonnementspakkene Sumo Sport og Sumo Gull og kan kjøpes direkte på tv2sumo.no

Powered by Labrador CMS