Hodebry for Wilder før United-kampen

Sheffield United har defensive utfordringer før onsdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Sheffield United har sluppet inn så mange som tre mål ved to anledninger denne sesongen.

Den første gangen var mot Manchester United i høst, i 3-3-kampen hvor Dean Henderson naturlig nok ikke spilte.

Den andre var mot Newcastle søndag.

Onsdag skal Sheffield United til Old Trafford, i en kamp hvor et tap vil bety at Champions League-drømmen begynner å se enda mindre realistisk ut for Chris Wilders mannskap, og Blades har defensive utfordringer i forkant av oppgjøret.

Mer enn bare det at Dean Henderson ikke kan spille.

DEANO: Ikke med til onsdagens kamp.

Flere defensive spillere mangler

Det at Henderson mangler er selvsagt en faktor i seg selv. Det gjør at Sheffield United må bruke Simon Moore eller Michael Verrips.

Verrips spilte én kamp for klubben i januar, mens Moore ikke har spilt siden 3-3-kampen mot Manchester United i høst.

Også i forsvarsleddet kommer Sheffield United til å mangle spillere.

John Egan har spilt alle ligakamper bortsett fra én for Sheffield United, men han mangler definitivt mot Manchester United etter ha pådratt seg to gule kort (og dermed rødt) mot Newcastle i søndagens kamp.

SUSPENDERT: John Egan, her etter utvisningen på St. James’ Park.

Jack O’Connell er en annen stopper som har vært viktig for Sheffield United denne sesongen, og han har gått glipp av kampene mot både Aston Villa og Newcastle – noe som åpenbart har preget Sheffield United i disse kampene. Chris Wilder avviser at O’Connell kan være ute resten av sesongen slik det har vært rykter om, men at han håper at han snart er tilbake får det jo heller ikke til å høres ut som om han blir med til Old Trafford.

I så fall mangler to av tre i Sheffield Uniteds faste stoppertrio.

Den ene ligakampen John Egan har mistet tidligere denne sesongen, var faktisk i 3-3-kampen mot United, og da var det Phil Jagielka som vikarierte. Nå er også Jagielka litt usikker etter å ha pådratt seg en ankelskade under lørdagens trening, men han var likevel på benken mot Newcastle, og det vil vel ikke overraske noen om han skulle bli klar.

Uansett om både O’Connell og Jagielka skulle bli klar, så er det uansett et svekket forsvarsledd som kommer til Old Trafford – og det rett etter at de for første gangen denne sesongen sprakk defensivt på bortebane.

VIKTIG: Jack O’Connell, som er usikker på onsdagens kamp.
Powered by Labrador CMS