– Svidde sjanser kostet oss

Chris Smalling mener at nederlaget i Eindhoven var unødvendig og burde ha vært unngått.

Publisert Sist oppdatert

Kveldens kaptein var først og fremst misfornøyd med den manglende uttellingen, ettersom dette var en kamp hvor det ble skapt så pass med sjanser at en relativt komfortabel seier lå godt innenfor rekkevidde.
Men sånn gikk det altså ikke, til tross for at Memphis straffet gamle lagkamerater med et utsøkt ledermål bare fire minutter før pause.

Like etter scoringen var faktisk Smalling selv nære ved å doble ledelsen, men det avsluttende skuddet hans traff dessverre rett på keeper Jeroen Zoet. På dette tidspunktet så United ut til å ha full kontroll.

Som lyn fra skyfri himmel

Men så glapp det, og det like før dommer Rizzola skulle blåse lagene til garderoben. En corner ble slått inn foran mål, og der steg Héctor Moreno til værs. Mannen som tidligere i omgangen hadde kvestet Luke Shaw og sluppet unna med det, headet inn utlikningsmålet via Daley Blind.

– Dermed scoret PSV på deres eneste sjanse før pause. Og senere straffet de oss igjen for å ha gitt bort ballen like utenfor boksen, konstaterte Chris Smalling hoderystende foran BT Sport-kameraene etter kampen.

moreno
HÉCTOR MORENO jubler over å ha satt inn hjemmelagets utlikningsmål.

– Mye må rettes opp

– I hovedsak var dette også det eneste de hadde å by på fremover, så det ble en skuffende kveld for oss. Vel scoret vi et veldig bra mål, men siden vi ikke klarte å følge det opp har vi mye å rette på foran søndagens kamp (mot Southampton på St. Mary’s). Der må vi sørge for å slå tilbake.

– Det viser seg jo at vi ikke kan ta noe for gitt, enten det gjelder Premier League, en cupkamp eller Champions League. Om vi ikke griper sjansene og motstanderne griper sine, som i kveld, da blir vi straffet.

Om langtidsskaden på Luke Shaw:

– Jeg så ikke skaden på nært hold, men vet at noen av de andre gjorde det. Vi ønsker ham alle god og rask bedring.

Du har fått med deg at united.no har et nytt diskusjonsforum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

 

Powered by Labrador CMS