Solskjær er fornøyd med Chris Smalling

Publisert Sist oppdatert

Ved siden av Jadon Sancho og Alexis Sánchez har ryktene rundt Chris Smalling  vært en gjenganger på denne siden.

På tirsdagens pressekonferanse kunne Ole Gunnar Solskjær fortelle litt om situasjonen til midtstopperen. Han valgte å sende Smalling på lån grunnet mer spilletid.

– Jeg tror Chis Smalling har vist hvor verdifull han er for United, og denne sesongen handlet om å få spilletid, og bevise hvor god midtstopper han er. 

– Jeg ønsket å gi Harry Maguire, Victor Lindelöf og Axel Tuanzebe en sjanse, så vi fant ut at det å dra til Roma var det beste for ham.

PRIORITERT: Victor Lindelöf og Harry Maguire er foran Chirs Smalling i midtstopperkøen.
PRIORITERT: Victor Lindelöf og Harry Maguire er foran Chirs Smalling i midtstopperkøen.

United-manageren er imponert over det 30-åringen har vist denne sesongen i Italia. Hvor Smalling spiller neste sesong er usikkert, men skal man tolke sitatene til Solskjær er det ikke utenkelig at midtstopperen vender tilbake til United.

– Han har vist denne sesongen at han vil være verdifull. Jeg har snakket med ham gjennom hele tiden hans der, og jeg har vært fornøyd med sesongens hans. 

Når det gjelder det litt mer generelle rundt overgangsvinduet sier nordmannen at det å gjennomføre en overgang vil ta tid.

– Dette overgangsvinduet er langt. Hver overgang vil ta tid. Det er sånn det er, og hvis vi har noen nyheter vil vi oppdatere dere. 

Powered by Labrador CMS