Krise sentralt mot Swansea?

Det ser tynt ut både sentralt på midten og på stopperplass til søndagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Som om det ikke var nok med triste prestasjoner og tap i Tyrkia, måtte altså Paul Pogba ut med skade midtveis i førsteomgang. Det er uklart hvor lenge han er ute, og det får vi sannsynligvis ikke svar på i kveld.

I tillegg er altså Ander Herrera suspendert i minst én kamp etter å ha blitt utvist mot Burnley sist runde.

Legger man til at Morgan Schneiderlin leverte en svært lite imponerende opptreden mot Fenerbahce, og sågar ble byttet ut i pausen, ser det plutselig veldig tynt ut med tanke på kvalitet i midtbaneleddet.

GettyImages-619442262
TILBAKE MED FØRSTELAGET: Uniteds midtbanesituasjon kan bety en plass i kamptroppen mot Swansea for Schweinsteiger.

Tilfeldigvis har Mourinho kalt tilbake Bastian Schweinsteiger til førstelagstroppen, og spørsmålet er om ikke tyskeren får en overraskende retur til førstelaget i mangelen på andre alternativer.

Marouane Fellaini kan også spille der, sammen med Michael Carrick som sannsynligvis blir den eneste rene sentrale kreative spilleren United sitter igjen med nå.

Problemer i midtforsvaret

pj

Chris Smalling måtte stå over mot Fenerbahce, enten fordi han er hvilt eller fordi han restituerer seg etter skade. Situasjonen der er uklar.

Bailly er ute en god stund enda, og da sitter vi igjen med Marcos Rojo og Daley Blind som begge slet mot Fenerbahce og egentlig i utgangspunktet ikke er stoppere.

Timothy Fosu-Mensah er et alternativ, selv om han primært har figurert på en av backene. Som en kriseløsning kan også Darmian spille stopper, det var der han startet karrieren i Milan.

United må også greie seg uten Mourinho på sidelinjen, ettersom han soner karantene etter å ha stormet dommergarderoben under samme kamp.

 

Powered by Labrador CMS