Dette kan fremdeles skje før vinduet stenger

Chris Smalling lånes trolig ut til Roma, men midtopperen kan få følge av flere United-spillere ut av Old Trafford. Her er oversikten over spillerne som enten kan bli solgt eller lånt ut før vinduet stenger mandag.

Publisert Sist oppdatert

Overgangsvinduet i Premier League stengte allerede i begynnelsen av august, men klubbene kan selge spillere til klubber i ligaer der overgangsvinduet fremdeles er åpent.

Mandag stenger overgangsvinduet for de fleste av de store ligaene i Europa og flere United-spillere kan fremdeles flytte på seg.

Chris Smalling – Roma

Nyheten om at italienske Roma skal være nær en avtale med Manchester United om et lån av Chris Smalling ut 2019/20-sesongen kommer noe overraskende torsdag formiddag.

29-åringen har riktignok ikke vært i troppen til noen av Uniteds tre første ligakamper denne sesongen og Ole Gunnar Solskjær har valgt å bruke Victor Lindelöf og Harry Maguire som sitt foretrukne stopperpar.

PÅ VEI TIL ITALIA: Chris Smalling skal være nært et utølån til Roma.

I bakhånd har United-manageren også Axel Tuanzebe og Phil Jones, og United skal være villige til å sende Smalling på lån for rundt tre millioner pund.

Smalling skal selv ha godtatt kontraktsbetingelsene, melder ESPN og Guardian. 

Ole Gunnar Solskjær har tidligere sagt at United har for mange midtstoppere, men det er en smule overraskende at det er Smalling, som startet 24 ligakamper sist sesong, som nå kan være på vei til Italia.

Smalling var på Carrington torsdag morgen, men det er ventet en relativt rask avklaring rundt Smallings situasjon. 

Smalling har kontrakt med United ut 2021/22-sesongen med opsjon på ytterligere ett år.

Matteo Darmian – Inter, Juventus og Valencia

Matteo Darmian hadde kun en perifer rolle under José Mourinho og har havnet enda lenger ute i kulden under Ole Gunnar Solskjær.

RETUR TIL ITALIA?: Det er interesse for Matteo Darmian blant flere klubber.

Rob Dawson i ESPN melder at Inter og Juventus samt den spanske klubben Valencia, alle har forhørt seg om Darmian, men det er uklart om det dreier seg om et utlån eller kjøp.

Darmian er inne i sitt siste kontraktsår med United og kan fritt snakke med nye klubber i januar og gå gratis neste sommer. 

Italieneren må trolig være forberedt på et betydelig lønnskutt om han drar nå, men etter det united.no erfarer vil United være villige til å la Darmian gå om det kommer et akseptabelt bud.

Marcos Rojo – AC Milan og Monaco

Argentineren har vært ute i kulden og kun startet ti ligakamper de siste to sesongene.

United skal flere ganger ha vært i dialog med flere klubber om utlån av Rojo, deriblant Everton, men United skal ha vært innstilte på å selge heller enn å leie ut argentineren.

LØNNEN KAN BLI EN UTFORDRING: Det er interesse for Marcos Rojo, men argentinerens lønn kan bli et problem. Det samme kan Luke Shaws skade.

Luke Shaw sin skade kan imidlertid føre til at United vil vegre seg for å la Rojo gå nå. Mot Crystal Palace var det Ashley Young som erstattet Shaw, men veteranen kan neppe spille samtlige kamper i et tøft program i høst. Det kan tvinge Solskjær og United-ledelsen inn på andre tanker enn å la Rojo gå.

I likhet med Darmian må Rojo være forberedt på lønnskutt om han forlater United.

Rojo har kontrakt med United ut 2020/21-sesongen med opsjon på ytterligere ett år.

Timothy Fosu-Mensah og Eric Bailly er begge i opptrening etter skader og høyst trolig uaktuelle for utlån. 

Powered by Labrador CMS