Ryktesaker, uke 34

Chris Smalling og Andreas Pereira ryktes bort fra Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 27. august:

15.35: RMC Sport melder at Julian Draxler mest sannsynelig ender i Premier League før overgangsvinduet stenger. Den tyske landslagsspilleren, som sliter med spilletiden i PSG, skal være ønsket av flere storklubber i Premier League.

Til tross for at Mourinho gjentatte ganger har uttalt at han har fått 3/4 spillere inn og at venstresiden er der Mourinho ønsker å forsterke, har det ikke vært noen pålitelige påstander om Draxler og United – så langt.

15.3o: Notorisk upålitelige Don Balon skriver at Manchester United snart sender avgårde et bud på 92 millioner pund retning Madrid. Spilleren i sikte er så klart Gareth Bale, som ved flere anledninger har blitt linket til United denne sommeren.

13.00: Dette forklarer kanskje hvorfor Mourinho har ønsket han til United hele sommeren, og hvorfor Internazionale ikke har senket prisen på kroaten:

12.45: Mye handler om spillere ut, heller enn inn så langt denne søndagen. Marca (via MEN) skriver at Valencias eier Peter Lim er i Manchester for å forhandle frem en avtale for Andreas Pereira, og Valencia håper at nevnte avtale kan annonseres innen få timer.

Vi har sett lignende rapporter tidligere i sommer, men så langt er det ingenting som tyder på at Mourinho ønsker å kvitte seg med midtbanespilleren.

12.30: Wes Morgan og Harry Maguire gjorde en hederlig innsats på Old Trafford lørdag, men var ikke i stand til å forhindre et 2-0-tap. Kanskje det er grunnen til at The Mirror nå kobler Leicester til Chris Smalling.

Avisen melder at Chris Smalling kan forlate United før overgangsvinduet stenger, og at José Mourinho etter sigende ikke er ute etter en erstatter.

Lørdag 26. august:

12.55: Monacos Thomas Lemar skal være ønsket av Mourinho, men lenge har en overgang til Arsenal sett mest sannsynlig ut. Nå ser det ut til å ha endret seg, for Arsene Wenger langt på vei bekrefter at Lemar ikke ender opp i London.

– Overgangen er død, for Monaco har stengt døren. De har allerede mistet Silva, Mendy og Bakayoko i år, så de kommer ikke til å selge flere, sa Wenger ifølge MEN.

11.00: Barcelonas Sergio Roberto* er utelatt av troppen som skal møte Alaves lørdag kveld. Klubben selv melder at det skyldes et magevirus, men det hindrer ikke Calciomercato i å melde at dette er svært interessant for Manchester United og Juventus.

Den spennende midtbanespilleren skal ønske seg mer spilletid denne sesongen, noe han ikke har blitt lovet hos de katalanske gigantene.

*MERK: Det viser seg at det ikke er Sergio Roberto, men André Gomes som har meldt frafall med magesyke. Gomes er nok en Barcelona-spiller som med jevne mellomrom linkes til United.

10.45: Det er nesten urovekkende stille på ryktefronten om dagen. Det kan være fordi José Mourinho selv ikke forventer flere signeringer:

Torsdag 24. august:

22.00: Thomas Lemar vil heller til United enn til Arsenal, og Monaco er villig til å selge for 60 millioner pund, melder Mourinho-kjenner Duncan Castles i sin Podkast.

15.25: Zlatan Ibrahimovic har signert! Mer om dette her.

14.49: Flere medier, inkludert Manchester Evening News og (normalt upålitelige) aviser som Daily Star/Express, siterer Sky Sports-reporter Kaveh Solelkol på at United fortsatt ønsker Ivan Perisic. Slik oppsummerer Solelkol situasjonen:

– United ønsker ham, han ønsker å komme til United og Inter ønsker at han skal signere en ny avtale.

08.11: Stille start på dagen på ryktefronten, men vi tar med dette: Ryktene om en overgang for Serge Aurier har forsvunnet litt, og Manchester Evening News mener at den overgangen aldri var i ferd med å skje. Det stemte ikke at United hadde oppnådd enighet med ivorianeren om en kontrakt, ifølge lokalavisa.

En Tottenham-overgang fremstår for øyeblikket som mer sannsynlig.

Onsdag 23. august:

16.50: Det er nesten skremmende stille på ryktefronten om dagen. Da er det kanskje ikke så rart at lokalavisen MEN blåser opp en liten sak vi har lest før: «Ronaldo kan forlate Madrid denne sommeren».

Det er den spanske avisen El Pais som skal ha snakket med en kilde tett på Ronaldo.

– Nå konsentrerer han seg kun om å spille. Han er åpenbart sur etter karantenen (5 kamper), men han jobber hardt på treningsfeltet. Når det er sagt, så kan vi ikke garantere at han blir værende i Madrid. Vi får se hva som skjer mellom nå og 31.august, skal kilden ha sagt.

Dette er ikke første, og garantert ikke siste gang vi ser Ronaldo i ryktespaltene, men vårt råd er å ta alt med masse salt.

12.10: De siste dagene har det blitt kjent at Andreas Pereira er aktuell for et utlån til Valencia. I dag meldes det imidlertid fra Marca at José Mourinho vil blokkere overgangen, selv om klubbene skal ha en slags enighet. Det understrekes at ingenting vil skje uten grønt lys fra manageren. Marca stusser for øvrig over at Mourinho ikke vil slippe Pereira, all den tid unggutten ikke har fått spilletid så langt i sesongen.

09.55: Manchester United skal være en av klubbene som følger situasjonen til Arsenal-talentet Marcus McGuane tett. Unggutten, som har vært kaptein for U18-landslaget til England, har ett år igjen av kontrakten med London-klubben og kan forsvinne fra Emirates, ifølge Independent. Juventus skal lede kappløpet, mens United, City, Napoli og flere Championship-klubber også skal ha vist interesse.

09.50: Argentinske Ezequiel Garay har blitt nevnt mange ganger i denne spalten i flere år, og nå er han tilbake igjen. Ifølge The Sun kan Valencia-stopperen ende i Manchester United eller Tottenham før overgangsvinduet stenger. Det er imidlertid ingen andre rapporter som tyder på United-interesse.

09.00: Ikke et overgangsrykte, men vi merker oss at José Mourinho visstnok skal ha innført nye rutiner før Premier League-kampene denne sesongen. Ifølge Daily Mail krever ikke lenger United-manageren at spillerne sover på hotellet Lowry natten før kamp, men at de nå kan tilbringe natten i sin egen seng. Klubben har brukt femstjerneshotellet helt siden Sir Alex Ferguson var manager. Mourinho bor for øvrig fortsatt permanent på hotellet.

08.05: Vi tar også med oss at Manchester City er forberedt på å legge inn et forbedret bud på tidligere United-stopper Jonny Evans, som fortsatt bor i Manchester, ifølge ESPN. Det forrige budet på 18 millioner pund ble avslått av West Bromwich.

08.00: I går meldte ESPN at Serge Aurier nærmer seg Tottenham, i dag kommer Sky Sports med lignende rapporter. De personlige betingelsene skal ikke være et problem, men det er fortsatt mye annet som må på plass. PSG-backen har vært koblet til Manchester United tidligere i august.

07.50: I dag skal representantene til Danny Rose og Tottenham møtes for å diskutere venstrebackens fremtid, ifølge Independent. Rose kritiserte klubbens lønnspolitikk og aktivitet på overgangsmarkedet i et intervju med The Sun og skal være åpen for å forlate Tottenham. Ingen bud har kommet foreløpig, men det kan endre seg etter dagens møte. Manchester United og Chelsea skal følge situasjonen med nysgjerrige øyne. Rose har blitt bøtelagt for uttalelsene og har beklaget timingen for intervjuet overfor klubben. Tottenham skal kreve like mye for Rose som de fikk for Kyle Walker, noe som betyr i overkant av 50 millioner pund.

Tirsdag 22. august:

22.00: Dagens første rykte kom sent, men handler til gjengjeld om ingen ringere enn Antoine Griezmann. Mannen som ikke virket å være langt fra en United-signering tidligere i sommer, er allerede tilbake i ryktespalten. En overgang dette vinduet er likevel ikke temaet. Ifølge den spanske journalisten Guillem Balague skal franskmannen åpenbart kommer til å vurdere en overgang til Manchester United neste sommer.

– Han leker med fansen, og kommer til å fortsette med disse hintende meldingene, men det er klart og tydelig at han kommer til å vurdere en overgang til Old Trafford neste sommer, sier han til Sky Sports.

Balague understreker at en overgang i sommer er helt uaktuelt.

Mandag 21. august:

17.43: United skal være interesserte i Arsenal-midtbanetalentet Marcus McGuane – men Juventus er favoritt om 18-åringen skulle bestemme seg for å forlate The Gunners. Dette skriver Miguel Delaney i The Independent. Spilleren er i det siste året av kontrakten sin, og City, Napoli og en rekke Championship-klubber (som kan tilby førstelagsspill med en gang) skal også være interesserte.

15.15: Ifølge Football Espana er Valencia-eier Peter Lim på vei til England, i håp om å få til en avtale som vil føre til at Andreas Pereira tar ytterligere en sesong i La Liga. Forrige sesong spilte han som kjent for Granada, en klubb som rykket ned ved sesongslutt.

15.00: Sky Sports hevder at Manchester United er en av flere klubber som vurderer et fremstøt mot Fulhams 17 år gamle back, Ryan Sessegnon. Dersom det blir noe av en overgang, vil United være villig til å låne ham tilbake til London-klubben.

07.55: Med tanke på at det bare er ti dager igjen av sommerens overgangsvindu, er det uvanlig stille tider på ryktefronten. Hvorvidt dette kan tolkes dit hen at United har innstilt jakten på ytterligere forsterkninger, eller om det foreligger planer om å trekke en kanin eller to opp av hatten i siste øyeblikk, det gjenstår å se.

Denne uken innledes med at United til en viss grad linkes til PSG-spiller Julian Draxler. Riktignok holder bettingselskapet Ladbrokes (via The Mirror) Liverpool som favoritter (2/1) til å sikre seg den 23 år gamle tyskeren, men samme bookmaker mener at Arsenal (3/1) og Manchester United (12/1), begge er beredt til å stikke kjepper i hjulene for en Anfield-overgang.
Draxler, som ved flere tidligere anledninger har blitt nevnt i forbindelse med en overgang til blant andre United, ventes å ville få anledning til å forlate Parc de Princes for rundt £32 millioner.

Powered by Labrador CMS