Ser frem til ligastarten

Chris Smalling gleder seg til å komme i gang med sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag starter Manchester United kampen for å forsvare ligatittelen. De røde ligaåpner på The Liberty Stadium, etter allerede å ha sikret seg ett trofé med 2-0-seier over Wigan i Community Shield.

Kampen var Uniteds åttende kamp i sesongoppkjøringen, og det kan vise seg å være en viktig gjennomkjøring etter varierende prestasjoner og resultater tidligere i pre-season.

Chris Smalling forteller at spillerne fikk selvtillit av seieren mot Swansea, men innrømmer at hovedfokuset har vært på ligaåpningen mot Swansea.

– Swansea-kampen har vært fokuset en stund. Vi så på kampen på søndag som en viktig gjennomkjøring, og etter landskampene i midtuken er vi fyrt opp og klare for å komme i gang. Jeg kan knapt vente på å komme i gang, fortalte Chris Smalling til ManUtd.com.

– Å gå inn i sesongen som mestere fører med seg forventninger. Vi vet at når vi går ut på banen blir vi ansett som de beste, men vi vet at vi trenger å vise hvem vi er, og vi er alle bestemt på å gjøre det, la han til.

David Moyes kritiserte åpningsprogrammet tidligere denne uken – Chris Smalling er klar over det tøffe programmet som venter United starten av sesongen.

– Vi har noen store kamper i starten av sesongen, men om vi presterer godt vil det gi oss selvtillit, og om vi kan plukke noen poeng og muligens gi oss en fordel overfor rivalene våre.

Manchester United ligaåpner borte mot Swansea City lørdag klokken 18.30.

Powered by Labrador CMS