Debutantene sto frem

Chris Smalling lot seg imponere, mens Morgan Schneiderlin (bildet) gledet seg over scoring i første kamp.

Publisert Sist oppdatert

United 1-0 Club América

International Champions’ Cup
CenturyLink Field, Seattle

46.857 tilskuere
Dommer: E. Jurisevic

05. min.: 1-0 Schneiderling (Mata)

Morgan Schneiderlin, Matteo Darmian, Memphis Depay (1. omgang) og Bastian Schweinsteiger (2. omgang), fikk hver sin første smak av United-spill da de var med på å senke meksikanske Club América i den innledende kampen på USA-turen. Og samtlige fire nykommer kom ifra debuten på eksemplarisk vis.

Manchester United Team Group Photocall
Kaptein Chris Smalling

Chris Smalling, som kom innpå og overtok kapteinsbindet etter Wayne Rooney foran 2. omgangen da United skiftet ut hele startelleveren, var en av dem som lot seg imponere over de fire nykommerne:

– Jeg synes de spilte strålende. Slik de fant seg til rette skulle en nesten tro at de hadde vært her i lange tider. Dette ser lovende ut for sesongen som kommer, sa han til MUTV etter kampslutt.

Spesielt Bastian Schweinsteiger, som opererte like foran Smalling i sin defensive midtbanerolle, fikk ros for måten han løste oppgaven på:

– Det er godt å vite at han ligger der foran backfireren. Han trekker på seg folk og spiller ballen i nøyaktig riktig øyeblikk, sa Smalling fornøyd.

bas
Bastian Schweinsteiger med full kontroll foran backfireren.

Fornøyd var naturligvis også matchvinner Morgan Schneiderlin etter å ha funnet nettmaskene allerede i sin første opptreden etter overgangen fra Southampton:

– Det er godt å starte med seier. Vi gjorde vårt beste, og selv om der er ting å rette på, så var dette tross alt vår første kamp. Vi jobbet mye med dødballer på gårsdagens trening, og jeg ble bedt om å bevege meg mot bakre stolpe. Det var et flott overlegg fra Mata, og jeg er lykkelig over å ha scoret i min første opptreden for United. Det viktigste er likevel å komme tilbake i kampform, sa Morgan Schneiderlin, som altså headet inn vinnermålet på denne måten:

Powered by Labrador CMS