Blomster til Smalling

Ex-Red Gary Pallister er imponert over det lille han så langt har sett av den ferske United-stopperen Chris Smalling.

Publisert Sist oppdatert

Pally, som fra 1989 til 1998 spilte 437 kamper i Uniteds midtforsvar, mener likevel at den 20 år gamle tidligere Fulham-spilleren må få tid til å finne seg til rette i sine nye omgivelser før noen dømmer hans kvaliteter.

– Under sesongoppkjøringen i Amerika synes jeg han virket sterk, hurtig og god med ballen i beina. Likevel er det i tidligste laget å danne seg en mening allerede nå, sier han til MUTV, og minner om at mange spillere har kommet til Old Trafford og latt seg overvelde av forventningene. Han tror imidlertid ikke at Smalling hører hjemme i den kategorien.

– Vi har tidligere sett ham i aksjon for Fulham, og der så han ikke ut til å la seg skremme av standarden i Premier League. Så snart han får en skikkelig sjanse til å spille seg inn på laget, får vi håpe han beviser at manageren fortsatt er i stand til å gjenkjenne en klassespiller når han ser en.

P.S.: På landslagssamling

Chris Smalling, som fikk sin ligadebut da han kom inn et kvarter før slutt i helgens kamp mot West Ham, er i øyeblikket sammen med Englands U21-tropp til lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Portugal, og tirsdagens oppfølger mot Litauen.

Powered by Labrador CMS