Hyller nykommerne

Tre spillere ligadebuterte fra start i oppgjøret mot Chelsea. Sir Alex Ferguson mener en av dem til og med var blant lagets beste.

Publisert Sist oppdatert

Den bebudede "Clash of the Titans" ble et gigantisk antiklimaks sammenlignet med opphaussingen kampen har fått de siste ukene. Med to debutanter fra start varslet Sir Alex at han ikke la altfor mye i oppgjøret.

Men mens Fangzhuo Dong (22 år) ikke overraskende slet med å dominere mot Chelseas midtstopperduo, gikk både Chris Eagles (21 år) og Kieran Lee (18 år) respektløst til verks. Chris Eagles fikk sin første smak av Premier League-fotball i kampen mot Everton sist uke, men debuterte fra start. Sir Alex Ferguson var svært fornøyd med spillerne etter kampslutt.

– De unge spillerne som gjorde sin debut, Dong og Lee, klarte seg godt. Jeg syns Kieran Lee klarte seg eksepsjonelt bra. Han er ikke av de med best fysikk, men stoler mye på sin evne til å lese spillet. Men han er veldig god til det, og er en svært god fotballspiller, skryter Fergie.

Chris Eagles var han enda mer fornøyd med.

– Chris var en av våre beste spillere i kveld. Han sørget for stor variasjon i valgene sine, og la ned en fenomenal arbeidsinnsats. Han viser oss at han har den riktige innstillingen. Han jobber mye med å bli bedre, og er en av de spillerne som går ut for å trene på ettermiddagene, forklarer Ferguson.

– Det er noe man får betalt for. Jeg er ikke redd for å bruke ham noen gang, i noen kamp, fortsetter Sir Alex, som dermed insinuerer at Eagles kan komme til å bli brukt i sesongens to siste kamper.

Kilde: www.manutd.com

Powered by Labrador CMS