Kamp mot Chorley bekreftet

United XI møter klubben fra sjuende nivå i ligasystemet til treningskamp 23. juli Se hele sommerprogrammet for U 21 og United XI her.

Publisert Sist oppdatert

Mens førstelaget er på turné til Asia og Australia i store deler av juli, skal Uniteds nest beste, ledet av reservelagstrener Warren Joyce (bildet) på en miniturné i England. Fra før var fem treningskamper bekreftet, og tirsdag ble det klart at også Chorley blir en av motstanderne United XI skal møte i løpet av juli.

Kampen spilles på Chorleys hjemmebane, Victory Park, tirsdag 23. juli klokken 19.45 (lokal tid), og er en del av markeringen av Chorleys 130-årsjubileum.

Tidligere City- og Blackburn-spiller Garry Flitcroft er manager for Chorley, og 40-åringen ser frem til møtet mot de røde.

Ryan Giggs, Garry Flitcroft
Garry Flitcroft i duell med Ryan Giggs i Premier League-kampen mellom United og Blackburn 19. april 2003. United vant denne kampen 3-1.

– Dette er en fantastisk kamp for supporterne våre å se frem til. Jeg ønsker å takke Manchester United for at de sender et lag hit for å møte oss. De for mange forespørsler fra ulike lag om å spille treningskamper, så det er et stort kupp for oss å ha muligheten til å arrangere denne kampen, forteller en entusiastisk Flitcroft til ManUtd.com.

Victory Park tar 3700 tilskuere, og det er ventet stor rift om billettene. Ifølge ManUtd.com ligger billettprisen for voksne på £7, mens barn under sju år går gratis inngang.

U 21-lagets sommerprogram:

Kampen er annonsert som en United XI-kamp, og ikke en ren U 21-kamp. Ettersom laget i all hovedsak vil bestå av spillere som vil være aktuelle for U 21-laget den kommende sesongen, er det allikevel naturlig å inkludere den som en del av U 21-lagets sommerprogram.

  • 18. juli: Waterford United (borte)
  • 20. juli: Ross County (borte)
  • 23. juli: Chorley (borte)
  • 26. juli: Stevenage (borte)
  • 29. juli: Crewe Alexandra (borte)
  • 30. juli: Skelmersdale United (borte)
  • 06. august: Manchester City (Finale i Lancashire Senior Cup – nøytral bane).

Hvor ikke annet er oppgitt er det snakk om treningskamper.

Powered by Labrador CMS