Tafatte United tapte mot Chivas

Med sin tidlige scoring var en svært livlig Javier Hernandez med på å senke Fergies bleke mannskap.

Publisert Sist oppdatert

Mexikaneren var svært livlig den ene omgangen han spilte for Chivas, og viste igjen at han virkelig vet hvor målet står. Allerede etter åtte minutters spill smalt unggutten ballen i mål til 1-0-ledelse. 

Chris Smalling utliknet riktignok bare to minutter senere med et flott hodestøt, men totalt sett var dette en svak utført kamp av Fergies utvalgte.

Da endte det også med et velfortjent 3-2-tap.

Fem minutter før pause sørget Chivas-spilleren Bautista for at vertene kunne gå til hvilen med en fortjent 2-1-ledelse. Scoringen burde imidlertid vært annullert for offside.

Med Javier Hernandez i United-drakt etter pause håpet man at laget skulle skape mer og øke prestasjonene. Det skjedde ikke, og til tross for at det på forhånd ble meldt at Hernandez skulle spille hele kampen, ble Chicharito erstattet med Kiko Macheda etter drøye timen spilt. Da forlot han banen til stående ovasjoner.

Like etter, og etter nok en dødballscoring i mot – og 3-1-ledelse til Chivas, var det lite som tydet på at United skulle få med seg et resultat de var fornøyd med fra nattens kamp. Det klarte de heller ikke, men med Nanis nettkjenning etter tilfeldigheter i det 80. minutt, ble det i hvert fall spenning i kampens ti siste minutter.

Men selv med mange friske mann innpå, klarte aldri United å sette inn noen skikkelig sluttspurt. Dermed gikk Fergies herremenn på ettmålstap i en svak gjennomført kamp. Gledelig var det imidlertid at 22-årige Javier Hernandez nok en gang viste svært positive takter, og noterte seg for sin andre scoring på to kamper. 

Dermed reiser United hjem igjen til Manchester med tre seiere og to tap i sekken.

Fullstendig kamprapport.

Powered by Labrador CMS