– Har en stor fremtid foran seg

Fergie tok ikke særlig tungt på tapet for Chivas. I stedet brukte han så godt som hele pressekonferansen til å skryte hemningsløst av Javier «Chicharito» Hernandez.

Publisert Sist oppdatert

Med nettsus i nattens kamp fikk Javier Hernandez et verdig punktum på Chivas-karrieren.

– Han var førsteklasses! Målet hans for Chivas var glimrende, og han viste virkelig hvilke kvaliteter som bor i ham, skrøt Sir Alex overfor ManUtd.com på pressekonferansen etter oppgjøret.

Skotten valgte å ikke ta tungt på tapet for den mexikanske motstanderen. I stedet gir han Chivas honnør for måten de senket disiplene hans på.

– Nei, de spilte veldig bra og var tente. De var kjapt oppe i press og gjorde det vanskelig for oss. De fortjente seieren, mener Fergie, som begrunner Uniteds svake forestlling på følgende måte:

– Vi har vært borte i tre uker og reist veldig mye. Jeg tror spillerne har godt av å komme hjem til litt hvile nå, forklarer han.

Javier Hernandez var naturligvis det store samtaleemnet på pressekonferansen etter kampen. Sir Alex Ferguson uttrykker stor glede over at unggutten har funnet seg svært godt tilrette i klubben allerede.

– Han har gjort det veldig godt så langt, og spillerne har bitt seg merke i hvor god og hvilken god avslutter han er. Jeg ser likheter med ham og Ole Gunnar Solskjær, sier Sir Alex, og legger til at spillerne har tatt godt i mot ham. Skotten ga flere ganger uttrykk for at han ikke er det minste i tvil om at nyervervelsen får en stor karriere i klubben.

Hvilken rolle Hernandez kommer til å bli brukt i, var bare et av mange spørsmål rundt angriperens overgang til Manchester United.

– Ute i Europa passer det fort med 4-3-3, men, slik som han gjorde i VM, kan han også være ensom spiss. Det er det ingen tvil om. Men det er store muligheter for en duo med Wayne Rooney og andre spillere, røper Fergie.

Nå skal støtteapparatet jobbe med å få Javier Hernandez i form til seriestart. – Ja, når vi er tilbake skal vi jobbe med fysikken og utholdenheten. Så blir han rustet til flere kamper, avslutter 68-åringen.

Powered by Labrador CMS