– Målet er VM-gull

Angelo Henriquez snakker før onsdagens møte med tre andre United-spillere

Publisert Sist oppdatert

Fem United-spillere deltar i U20-VM, og onsdag er det duket for et oppgjør mellom fire av dem (hvis alle kommer på banen).

Da er det nemlig England mot Chile.

Keeper Sam Johnstone, midtstopper Tom Thorpe og midtbanespiller Larnell Cole er med i den engelske troppen, selv om bare Johnstone fikk spilletid i 2-2-kampen mot Irak i VM-åpningen. Angelo Henriquez startet for Chile, men det var først etter at han var byttet ut at Chile snudde 0-1 til seier 2-1 over de afrikanske U20-mesterne, Egypt.

Henriquez er uansett full av selvtillit.

– Målet vårt er å vinne turneringen. Det er det vi dro hit for, og forhåpentligvis gjør vi også det, sier han ifølge fifa.com.

– Vi har også et annet nivå inne enn det vi viste mot Egypt. Vi ønsker å heve oss til det nivået i de neste kampene, fortsetter han.

Henriquez har tatt en prat med de engelske United-spillerne utenfor banen i Tyrkia, og han er spesielt spent før møtet med Sam Johnstone.

– Jeg vet hvor god Sam er, og kjenner ham også godt. Han kjenner også med meg, så det blir en interessant situasjon om vi kommer ansikt til ansikt i løpet av kampen. Vi får se hvem som trekker det lengste strået da, sier Henriquez.

Powered by Labrador CMS