Ryktesaker, uke 14

Fabian Delph, Khedira, Sterling og Falcao er alle med i søndagens ryktespalte.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 5. april:

11.25: The Express har mer å by på i dag. De lanserer Aston Villas engelske landslagsspiller Fabian Delph som alternativ dersom det ikke skulle bli noen avtale med Sami Khedira. Avisen hevder at United er i ferd med å sjekke opp Delphs situasjon på Villa Park.
For egen regning kan vi legge til at spilleren for to og en halv måned siden forlenget sin Villa-kontrakt med 4½ år, frem til sommeren 2019.

10.10: Så er naturligvis også The Express frempå, i dag med ryktet om at Real Madrid vil forsøke å sikre seg Radamel Falcao for £32 millioner. Avisen viser til spanske kilder, hvor det hevdes at Falcaos agent, den ikke ukjente Jorge Mendes, er i stadig kontakt med Real-president Florintino Perez, i håp om å komme frem til en avtale.

10.05: Ouch! Ifølge The Sun (krever innlogging) kommer Liverpool ikke til å selge Raheem Sterling til United eller Arsenal. Den sjokkerende meldingen kommer angivelig fra en kilde i scousersystemet.

10.00: Daily Star forsøker seg igjen, i dag med «nyheten» om at Manchester United har blitt tilbudt den snart kontraktsløse Sami Khedira for £200.000 i uken. Det legges til at klubben kan komme til å møte konkurranse fra Chelsea, og muligens også fra Arsenal og Liverpool. Khedira fylte for øvrig 28 år i går.

Lørdag 4. april:

10.00: Spanske AS skriver at Real Madrids Raphael Varane sterkt vurderer å forlate Real Madrid grunnet lite spilletid. Det nevnes en overgangssum på 40 millioner euro, og United og Chelsea nevnes som aktuell ny arbeidsgiver.

08.55: Franske Le10Sport skriver også at de har fått bekreftet at United ikke vil beholde Falcao, men at Liverpool er en av klubbene som ønsker å leie ham fra Monaco neste sesong.

08.50: Paris St. Germains Marco Verratti kobles til United av den tabloide franske avisa, Le10Sport. De to andre er Cavani og Marquinhos.  Ifølge Verrattis agent kontaktet United ham før 22-åringen skrev under sin forrige kontrakt med PSG. Les saken hos Sport Witness her.

08.25: – Vi har mottatt flere bud, blant annet fra en meget interessert engelsk klubb, sier Paulo Dybalas agent om sin egen spiller. United og Arsenal er blant klubbene som har blitt koblet til ham.

08.20: – Jeg tror han er klar for neste steg, og jeg tror han kommer til å dra i sommer, sier PSV-trener Philip Cocu om hete Memphis Depay.

08.10: – Det er kun vi, Dortmund, som kommer til å avgjøre hvor Mats Hummels spiller neste sesong, sier en av klubblederne om midtstopperen som er sterkt koblet til United.

08.00: United kommer ikke til å stå med lua i hånda hvis Raheem Sterling forlater Liverpool. Ifølge The Sun er United villig til å friste Liverpool med 50 millioner pund for å få kloa i den hurtige spilleren. The Sun har også en egen kommentar om interessen, men mange andre av verdens største klubber er også interesserte.

Fredag 3.april:

10.40: Manchester United skal være klare til å legge inn et bud på 11 millioner pund for den danske Lille-spilleren Simon Kjær. Dansken er også ønsket av Liverpool og Tottenham, melder Daily Express.

10.30: Skal vi tro Manchester Evening News er det Kevin Strootman og ikke Paul Pogba som er Van Gaals fremste mål på overgangsmarkedet i sommer. Van Gaal har ventet tålmodig på at landsmannen Strootman skal finne tilbake til formen etter kneskaden han pådro seg sist sesong.

10.00: På den seneste landslagssamlingen med Tyskland skal Mats Hummels ha fortalt sine landslagskolleger at en overgang til Manchester United i sommer er i ferd med å bli en realitet, og at klubbene langt på vei er enige om betingelsene. Det er Daily Mirror som melder dette. En ikke navngitt kilde i det tyske landslagsmiljøet sier at Hummels allerede planlegger avskjeden med Dortmund og har fortalt enkelte av landslagskolleger om fremtidsplanene sine

Torsdag 2. april:

11.25: Ifølge The Sun (krever innlogging) er Ángel Di María ikke interessert i en overgang til Paris Saint-Germain. Avisen bringer et sitat fra en kilde som angivelig står argentineren nær:
– Ikke noe av det som blir nevnt om PSG kommer fra Ángel. Han har ingen interesse av å dra dit. Det stemmer at ikke alt har gått slik han skulle ha ønsket det, men han er fast bestemt på å lykkes i United.

10.15: Argentinske River Plate er interessert i å sikre seg Falcao, men klubbpresident Matias Patanian innrømmer at det kan by på problemer å få til en avtale med spilleren som tilbrakte åtte år i klubben før han dro til Porto i 2009.
– Vi drømmer om Falcao Garcia. Døren vår står åpen, sier Patanian, ifølge Daily Mail.

10.10: Nå er det Metro som skriver dette, men vi tar det likevel med, om ikke annet så for å ha nevnt det: «Manchester United nærmer seg en overgang for Nigel de Jong etter forhandlinger om en kontrakt verdt £4 millioner i året».

10.00: I går ble Javier Hernandez nevnt i forbindelse med tyske Wolfsburg. I dag hevdes samme mann å ha havnet i Southamptons søkelys. Daily Mirror, som fremsetter påstanden, tror også at meksikaneren kan la seg friste dersom Ronald Koemans menn klarer å kapre en europacupplass.

Onsdag 1. april:

22.00: Portugisiske A Bola hevder at Louis van Gaal har gitt United-ledelsen beskjed om at Nani ikke er i hans planer for neste sesong og derfor må selges.

14.15: Ifølge Daily Mail vurderer tyske Wolfsburg å hente Javier Hernandez. Meksikanerens kontrakt i United går ut etter neste sesong, og han vil være tilgjengelig for åtte millioner pund, ifølge avisa.

09.40: At Portos Danilo skriver under for Real Madrid skal ikke ha bekymret United nevneverdig.

07.30: Here we go again. Real Madrid-back Fabio Coentrao sier at det vil være en ære å spille for United… Så spørs det om United er like interessert nå som de var da David Moyes overtok klubben for to år siden.

07.30: Palermo-spiss Paulo Dybala, som har blitt koblet til United, skal ha Arsenal som sin foretrukne klubb ved et eventuelt klubbskifte.

Tirsdag 31. mars:

08.55: Upålitelige Daily Star skriver at United står overfor hard kamp med Roma for å sikre seg PSG-forsvareren Gregory van der Wiel. Som kilde oppgir avisen – av alle – The Express(!), som  hevder at Louis van Gaal «har identifisert Van der Wiel som løsning på klubbens høyrebackdilemma». Det legges til at spilleren kan bli tilgjengelig for beskjedne £10 millioner.

08.45: Paris Saint-Germain skal være villige til å tilby United pengene tilbake dersom Ángel Di María blir sendt til den franske hovedstaden. «Pengene tilbake» vil i dette tilfellet altså si £59.7 millioner, beløpet United måtte ut med da argentineren for syv måneder siden ble hentet fra Real Madrid. Les mer her.

08.25: Når vi først er inne på Memphis Depay, så påstår agenten hans, Kees Ploegsma, overfor danske PLBOLD at det ikke har vært noen kontakt med Manchester United. Ifølge The Mirror sa Ploegsma følgende:
– Nei, det har vært massevis av rykter, men han er fortsatt kontraktsbundet til PSV. Enn så lenge befinner han seg i Eindhoven. Vi har ikke vært i kontakt med noen klubber.
– De (Depay og Van Gaal) hadde god kontakt under VM, men har ikke hatt kontakt siden.

08.10: Ifølge The Telegraphs Mark Ogden er Manchester United i ferd med å ntensivere jakten på Memphis Depay, og vil derfor ha representanter til stede når Nederland i kveld møter Spania på Amsterdam ArenA.

08.00: Er Bayer Leverkusen-keeperen Bernd Leno den som vil sette en endelig stopper for Real Madrids De Gea-interesse? Flere medier, deriblant The Mirror, hevder at spanjolene vurderer å skifte fokus etter å ha mottatt strålende rapporter om den 23 år gamle tyskeren. Les mer her.

Mandag 30. mars:

13.15: Manchester United ønsker ikke å kvitte seg med Ángel Di María. Dette skal ESPN ha fått vite av kilder innad i klubben.
Det hevdes også at Nigel de Jong fortsatt er aktuell for en overgang til sommeren. Den tidligere City-spilleren står uten kontrakt fra sommeren av, og Louis van Gaal, som kjenner spilleren godt fra sin tid som nederlandsk landslagssjef, skal være lysten på å hente ham til Old Trafford.
Også Juventus skal være interessert i den 30 år gamle midtbaneterrieren, men ifølge upålitelige Metro, skal han være villig til å flytte til Manchester om  han bare oppnår en  ukelønn på £80.000.

12.55: Italienske Calciomercato hevder at Inter-manager Roberto Mancini er så desperat etter å holde sin keeper Samir Handanovic unna Manchester United at han er villig til å innfri slovenerens forlangende om €2.4 millioner (£1.75 mill.) i årslønn. Handanovic, hvis nåværende kontrakt utløper ved sesongslutt, følges ifølge ryktene nettopp av United. Klubben skal ha hatt speidere på plass for å ta den 30 år gamle sisteskansen nærmere i øyesyn. Handanovic har 75 landskamper for Slovenia.

08.10: Daily Mirror mener at Mats Hummels har gitt Manchester United en stor oppmunting ved åpent å ha innrømmet at han har lyst på en karriere i utlandet. Avisen viser til det tyske magasinet Kicker, som blant annet siterer Hummels på at spill i utlandet «…ville vært bra for karrieren og mitt personlige velvære. Med tiden ønsker jeg å forlate Bundesliga».

Powered by Labrador CMS