Ryktesaker, uke 33

Otamendi tok farvel med fansen – ser ut til å bli City-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 16. august:

18.35: Veldig mye tyder på at Nicolás Otamendi blir Manchester City-spiller.

13.30: I denne videoen ser vi en Nicolás Otamendi som tilsynelatende tar farvel med Valencia-fansen. Midtstopperen skal angivelig være på vei til Manchester, men ifølge spansk media er det Manchester City som har sikret seg den argentinske midtstopperen.

05.10: West Bromwich skal være interesserte i å sikre seg Jonny Evans. Forsvarsspilleren later til å være helt ute i kulden hos United, og nå melder rykteglade Daily Star at Tony Pulis ønsker seg den nordirske 27-åringen (!).

05.05: Bayern München-stjernen Thomas Müller ønsker å bli Manchester United-spiller før vinduet stenger. Det melder ikke alltid like troverdige Sunday Expresss. I en artikkel gjengitt i The Mirror, blir det hevdet at den tyske landslagsspilleren har bestemt seg for at han ønsker å følge i Bastian Schweinsteigers fotspor – fra München til Manchester i sommer.

Lørdag 15.august:

14:30: United-aktuelle Nicolas Otamendi skal ha bedt Valencias trener om å få forlate treningen ettersom «tankene hans var et annet sted», ifølge The Independent.  Argentineren som har vært linket til United i lengre tid ryktes å ha en utkjøpsklausul på £35m.

12:00: United har tidligere vært linket til Lazios Lucas Biglia. Lørdag morgen skriver Daily Express at Lazio vil tilby deres kaptein en ny kontrakt som binder argentineren til klubben ut 2020-sesongen.

11:15: Ifølge Goal.com er Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, sikker på at United-aktuelle Hugo Lloris blir i London-klubben etter å ha gitt franskmannen kapteinsbindet.

– Hugos engasjement med klubben er høy. Han er fornøyd her og han har en kontrakt. Du trenger ikke overbevise han om å bli fordi han har en fire-års kontrakt, sa Pochettino.

10:30: Ifølge The Telegraph skal United være uenig om prisen de skal betale for Barcelonas Pedro. Den spanske storklubben skal ha krevd £21.3m, mens United visstnok ikke skal være villige til å betale mer enn £17.7m med engang og £3.6m i tilleggsklausuler. De skriver også at rapporter i Spania hevder at Pedro skal ha bedt Barcelona om å slakke ned kravene og la han dra.

Fredag 14. august:

15.05: Ifølge Guillem Balague vurderer Valencia nå bud på Nicolas Otamendi fra både United og City.

07.50: The Telegraph viser til tyske Kicker som skriver at Manchester United har håp om at £50 millioner vil tvinge Bayern München til salg av klubbens landslagsspiss Thomas Müller. Spørsmålet er om tyskerne vil la seg blende av det høye beløpet som etter sigende legges frem for dem. Så sent som i går uttalte klubbens adm.dir. Karl-Heinz Rummenigge, dette: – Müller er ikke til salgs. Våre engelske kolleger synes å være ute av stand til å bruke alle pengene sine. Men det er vanskelig. Alle vet at vår gamle venn Louis van Gaal er en stabukk i saker som dette. Kanskje han tror at det finnes et beløp som vil få Bayern til å tygge på saken, men det gjør det ikke, sa en avvisende Bayern-boss.

Torsdag 13. august:

12.55: Da kan vi stryke enda et navn. Mason Holgate, den 18 år gamle Barnsley-forsvareren som tidligere i sommer var på et etter sigende vellykket prøvespill på Aon Training Complex, har i dag skrevet under for Everton. Check. 12.00: Sky Sports melder at Manchester United ikke kommer til å kvitte seg med Javier Hernandez i sommervinduet. «Vi forstår det slik at det ikke foreligger planer om å la meksikaneren dra, verken på lån eller permanent, ettersom United har mangel på spisser,» heter det. 09.45: Fortsatt interesse for Thomas Müller

07.50: The Independent viser til den Valencia-baserte tv-stasjonen SillasGol, som hevder å ha sett juridisk og skattemessig dokumentasjon som underbygger deres egen påstand om at Nicolas Otamendi står på randen av en overgang til Manchester United. Men, ifølge The Mirror, vil Manchester City forsøke å stikke kjepper i Uniteds Otamendi-hjul «så snart de har sikret seg Kevin De Bruyne».

Onsdag 12. august:

14.00: Sergio Ramos og Real Madrid enige om ny kontrakt. Som Andy Mitten så treffende skriver det: For en overraskelse!

08.15: Matteo Darmians gamle klubb, Torino, har ifølge The Mirror kastet seg inn i kampen om Javier Hernandez. Italienerne ønsker i utgangspunktet en låneavtale med opsjon på kjøp dersom meksikaneren oppnår et på forhånd avtalt antall kamper.

07.55: – Bare glem Harry Kane! Tottenham står på sitt og nekter å lytte til fremstøt mot klubbens mest attraktive spiller, ifølge The Guardian. United har ikke lagt inn noe offisielt bud på Spurs-spissen, men vurderer å gjøre det, heter det videre i saken som er skrevet av David Hytner.

Tirsdag 11. august:

19:15: Ed Woodward skal ha fått beskjed fra Tottenham om å ligge unna Harry Kane, ifølge The GuardianSom kjent skal ikke LVG være fornøyd med alternativene han har på topp og er på utgikk etter å styrke angrepsrekka. Kane har vært i ryktebørsen til United lenge etter en kjempesesong i fjor da han scoret 21 mål i Premier League.

16:15: Ifølge M.E.N. skal Luis Enrique sagt at det snart vil komme en avklaring om hva som skjer med Pedro.
– Jeg hadde likt å beholdt alle spillerne mine gjennom hele sesongen, men vi har snakket nok om Pedro. Løsningen vil komme snart.
Nyutnevnte Barcelona-kaptein Andres Iniesta og høyreback Dani Alves har også snakket om vingen som skal være på vei bort fra klubben.
– Han er fortsatt vår lagkamerat og han er her for å vinne sesongens første trofé. Jeg ønsker at han blir, han er god spiller og har mye å tilby laget, sa Iniesta før Alves la på følgende:
– Det er Pedros avgjørelse. Vi blir lykkelige om han blir, men hvis han drar så respekterer vi avgjørelsen hans.

08.50: Katalanske Mundo Deportivo meldte mandag at Manchester City skal ha kastet seg inn i kampen om Pedro. Deretter fulgte de, ifølge Sport Witness, opp med å skrive at interessen ville hjelpe Barcelona og Pedro til å presse Manchester United til å betale de €30 millionene som må til for å sikre en overgang til Old Trafford.
I dag følger Marca opp med dette:
– Spørsmålet er om det er reell (City)-interesse for spilleren  eller, med tanke på at City er Uniteds hovedrival, om hensikten (med Deportivo-saken) bare er å høyne prisen på ham.

08.25: Mens El Confidencial skriver at Real nå er villig til å innfri Uniteds krav om £28.2 millioner for David De Gea (se 07.55), melder amerikanske ABC ifølge The Telegraph at spanjolene har kommet med et «take-it-or-leave-it»-bud på £21.2 millioner. Ifølge ABC lyder Uniteds krav på £24.75 millioner.

08.10: London Evening Standard hevder at Tottenham ser lyst på muligheten til å sikre seg Javier Hernandez før utgangen av overgangsvinduet. Også West Ham skal ha opprettholdt sin interesse for meksikaneren.

07.55: Ifølge den spanske avisen El Confidencial skal Real Madrid nå være villige til å betale de €40 millionene (£28.2 mill.) som United vil ha for David De Gea. Så får vi se om det blir noe ut av overgangen, kanskje allerede denne uken..? Les mer her.

Mandag 10. august:

21.00: – Jeg leste i helgen at jeg har pratet med Louis van Gaal, men vi har ikke hatt kontakt siden Sportsgallaen mot slutten av forrige sesong, sier Ajax-keeper Jasper Cillessen til nederlandske Het Parool ifølge Goal.com i en kommentar til meldinger om det motsatte.
– Managementet mitt har heller ikke hørt noe, legger 26-åringen til.

20.00: Pedro nærmer seg omsider? Spanske Mundo Deportivo siterer ifølge Sport Witness Barcelona-manager Luis Enrique. Dagen før UEFA Supercup-oppgjøret med Sevilla uttaler Barça-sjefen at «vi har pratet mye om Pedro, og en løsning er snarlig forestående».

11.45: Nicolas Otamendi ønsker fremdeles å bli Manchester United-spiller. Mye avhenger angivelig av om Valencia klarer å kvalifisere seg til Champions League eller ikke. Skulle Valencia mislykkes, trenger de penger som de kan få gjennom å selge Otamendi. Les mer her.

02.15: The Sun kunne natt til søndag presentere en ny mann som ryktes til United: Lucas Biglia. Det begynner å bli en stund siden argentineren sist ble koblet til United, men nå skriver tabloidavisen at United ønsker å signere den 29 år gamle midtbanespilleren for 17,5 millioner pund allerede denne uken.

Samtidig skriver The Sun at United kommer til å hente Jasper Cillessen for 20 millioner pund dersom David de Gea forsvinner til Real Madrid før overgangsvinduet stenger.

Også Pedro er en viktig del av ryktespalten. Avisen melder at United kommer til å sikre seg Barcelona-spilleren etter Supercup-kampen mot Sevilla tirsdag. Du kan lese artikkelen her (krever innlogging).

The Mirror skriver at Manchester United er interesserte i å hente Harry Kane til klubben. Det har ikke kommet noe formelt bud, men avisen melder at United har hatt noen innledende samtaler med Tottenham.

Louis van Gaal har uttalt at det ikke er hans førsteprioritet å hente en spiss til klubben, ettersom han har James Wilson, Adnan Januzaj og Jávier Hernández som backup for Wayne Rooney. Van Gaal har sagt at han ikke vil hente en spiss med mindre det er en som er bedre enn det han allerede har eller tilfeller laget noe annerledes.

Men Van Gaal kan kanskje bli nødt til å handle en ny angriper dersom Jávier Hernández forsvinner til West Ham. Daily Star mener i hvert fall at London-klubben fremdeles er interessert i meksikaneren.

Powered by Labrador CMS