Ryktesaker, uke 22

Kommer United til å gi Ángel Di María til Bayern for å få Dante og Bastian Schweinsteiger i retur?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 31. mai:

16.00: For øvrig ryktes det stadig at Falcao er på vei til Chelsea. Selv har colombianeren uttalt at han kun fokuserer på Copa América.

15.50: Jan-Åge Fjørtoft hevder at tyske medier diskuterer mulighetene for en bytteavtale, hvor Manchester United får Dante og Bastian Schweinsteiger i bytte mot Ángel Di María.

12.10: Ilkay Gundogan har blitt koblet til Manchester United i lange tider. Nå har midtbanespilleren etter alle solemerker bestemt seg for å forlate Borussia Dortmund, og det mangler ikke på steder å dra. Barcelona og Bayern München skal være favoritter til å sikre seg midtbanespilleren, som har uttalt seg om fremtiden.

– Vi er i samtaler, men det er ikke tatt noen avgjørelse. Jeg kan ikke si noe mer enn det, sier Gundogan.

10.05: Ifølge Sunday People Sport har Manchester United kastet seg inn i kampen om James Milner. Midtbanespilleren så ut til å være på vei til Liverpool eller Arsenal, men skal også United undersøke mulighetene for å sikre seg Milner. Louis van Gaal er angivelig en stor beundrer av midtbanespillerens holdninger og vilje.

09.55: Vi nevnte Gonzalo Higuaín i gårsdagens rykter, og fortsetter i samme spor i dag. Manchester United kan nemlig bli nødt til å punge ut 60 millioner euro for Napoli-spissen. For å få råd til det kan United komme til å kvitte seg med Robin van Persie, skriver Daily Mail. Juventus skal være interesserte i å sikre seg nederlenderen.

Lørdag 30. mai:

10.05: Gonzalo Higuaín er tilbake på ryktebørsen. Argentineren er blant flere kandidater som kan være aktuell for å forsterke United på topp. Corriere dello Sport hevder at United i øyeblikket undersøker mulighetene for å hente storscoreren til klubben.

10.00: Manchester United kan få konkurranse fra AC Milan om underskriften til Ilkay Gundogan. Det skriver Calcio Mercato. Det spørs nok allikevel om det er den konkurransen United frykter mest, all den tid klubber som Barcelona, Bayern og Arsenal alle skal være interesserte i tyskeren.

Fredag 29. mai:

16.55: The Guardian viser til Press Association Sport, hvor det hevdes at Liverpool ikke vil møte noen motstand fra Manchester United når de forsøker å lokke Nathaniel Clyne til Anfield. Les saken her.

16.50: United ikke lenger interessert i å hente Nathaniel Clyne?

07.50: Metro skriver at rapporter kobler United til Sevilla-spiss Carlos Bacca, men ikke stoler vi på Metro, og ikke kan de fortelle oss hvilke rapporter de skriver om, så dermed glemmer vi den. Derimot kan det fortelles at Aston Villa-manager Tim Sherwood avslørte at spiss Christian Benteke har en utkjøpsklausul…som engelske medier igjen mener er på 32,5 millioner pund. Så det så – hvis United eller andre skulle være interesserte.

07.45: Liverpool har forsøkt å kjøpe Southamptons Nathaniel Clyne, som for noen uker siden var sterkt koblet til United, men de fikk nei på et tilbud på 10 millioner pund. Det melder The Telegraph.

Torsdag 28. mai:

11.37: – Jeg har ikke hørt noenting! Det sier Ajax’ nederlandske landslagskeeper Jasper Cillessen ifølge Football Oranje til Omroep Gelderland om den påståtte interssen fra Manchester United. – Først ønsker jeg å vinne landskampen mot Latvia og så får vi se, men jeg har ikke skrevet under på en ny Ajax-kontrakt for ingenting, sier den 26 år gamle burvokteren. Cillessens kontrakt utløper først i 2018.

09.30: Real Madrid har offisielt meddelt at klubben ikke kommer til å benytte seg av muligheten til å kjøpe Javier Hernandez. Nå satser United isteden på å bruke meksikaneren som åte for å lokke et av sine sommermål til Old Trafford. Hernandez har bare ett år igjen av kontrakten, men United har tro på at markedsverdien hans har steget etter mange gode opptredener i Real-trøyen. «Den lille erten» scoret blant annet fem ganger på sine elleve siste kamper, deriblant målet som avgjorde CL-kvartfinalen mot Atlético. Les hele saken i Manchester Evening News.

08.05: Det meldes om konkrete bud fra United på både Dante og Bastian Schweinsteiger, men som Sport Witness skriver – kan noen fortelle hvor det står? Ingenting i magasinet. Ingenting online. Så denne bør nok tas med noen svære doser forbehold. https://twitter.com/Sport_Witness/status/603790834903953408

08.00: Daily Mirror melder at United ikke kommer til å selge Angel Di Maria for noe særlig mindre enn de 59,7 millionene med pund de kjøpte ham for. Bayern München og PSG er rapportert interesserte, selv om United ikke akkurat føler de må selge, skriver journalist David Anderson. Les saken her.

07.45: Jorge Mendes, som har nær kontakt med United, skal være hentet inn for å bistå både Nicholas Gaitan og Portos Jackson Martinez denne sommeren. Det betyr ikke at de kommer til å ende opp i United, men det betyr nok at det virkelig er en mulighet for at United får én eller begge – om de faktisk er interesserte. Her kan du lese om Mendes’ forhold til United.

Onsdag 27. mai:

16.10: Portugisiske Sapo melder at Benfica er i samtaler med United for eventuelt å hente Nani til Estádio da Luz i en delvis byttehandel med Nicolas Gaitan. Det er 101 Great Goals som rapporterer dette.

12.25: Manchester Evening News’ Rob Dawson, forstår det slik at Nicolas Gaitan IKKE er overgangsmål for Manchester United – «slik han heller ikke var det forrige gang».

09.35: Tyske Bild hevder at styret i Bayern München skal ha diskutert muligheten for å hente blant andre Ángel Di María til Allianz Arena. Det legges til at manager Pep Guardiola ville ønsket et kjøp av United-stjernen «velkommen».

08.00: Nicolas Gaitan fra Benfica nærmer seg United med stormskritt, og kan bli United-spiller  så fort den portugisiske cupfinalen er spilt, skrive A Bola. Prisen? 30 millioner euro. Gaitan er blitt koblet til United i mange år, og midtbanespilleren er nå 27 år gammel. Cupfinalen spilles fredag, og Benfica, som allerede er seriemestere, tar the double hvis de slår Maritimo. Gaitan er også argentinsk A-landslagsspiller. Gaitan skal være en spiller Angel Di Maria ønsker til United, så hvem vet, kanskje kan Gaitan være løsningen for å få enda mer ut av Di Maria?

07.35: Franske L’Equipe melder – ifølge Daily Star – at Paul Pogba utelukker en retur til Manchester United. Den 22 år franskmannen som forlot United i 2012, skal isteden ønske seg til Barcelona eller Real Madrid.

Tirsdag 26. mai:

17.00: Ifølge The Guardian-journalist Jamie Jackson kikker United på Real Madrids Karim Benzema. Real verdsetter den 27 år gamle franske spissen til 40 millioner pund. Han har scoret 22 mål på 46 kamper for Real denne sesongen. Les saken her.

16.11: Mark Ogden i The Telegraph skriver tirsdag ettermiddag at United er interessert i Schalke-midtstopper Benedict Höwedes (27), men at Mats Hummels fortsatt er et hovedmål i forsvarsrekka. United skal, ifølge Ogden, ikke være ute etter Valencias Nicholas Otamendi, og det er kjent at interessen i Southamptons Nathaniel Clyne har kjølnet. Han skriver også at Barcelonas Dani Alves er et alternativ – hvis United ikke får tak i andre transfermål. Les saken her.

Mandag 25. mai:

17.55: Mange United-spillere går en usikker fremtid i møte. Ifølge Andy Mitten er det uklart om disse åtte spillerne spiller i United neste sesong.

17.40: Kunnskapsrike Petter Veland har mye United-relevant informasjon denne mandagen. Nå skriver han at Real Madrid ikke kommer til å benytte seg av kjøpsopsjonen på Jávier Hernández.

17.05: Så har også agenten til Nicolás Otamendi uttalt seg.

16.25: Det er jaktsesong på midtstoppere for Manchester United, og Nicolás Otamendi skal være blant spillerne som Van Gaal og co har i kikkertsiktet. Det har tidligere blitt hevdet at stopperen er fornøyd med tilværelsen i Valencia, men nå melder stadig flere at argentineren ønsker å flytte på seg for å ta et nytt steg i karrieren. Utkjøpsklausulen hans er imidlertid på intet mindre enn 50 millioner euro, og i tillegg vil momsavgifter tilkomme.

08.40: Leicester City kan bli Tom Thorpes nye arbeidsplass. Til tross for stabilt solide opptredener for Warren Joyces mannskap, ser Uniteds U21-kaptein ikke ut til å ha noen fremtid på Old Trafford. Han står uten kontrakt når den eksisterende kontrakten utløper 30. juni, og det håper Leicester-manager Nigel Pearson å utnytte. Han har tidligere gitt uttrykk for at han er fan av Thorpe og ser nå sitt snitt til å sikre seg 21-åringen på «free transfer». Det er The Express som skriver dette.

08.30: Når 101 Great Goals først er igang med å gjennomsøke utenlandske aviser, tar de også med denne fra italienske Gazetta dello Sport: Der hevdes det at Champions League-finalistene Juventus vurderer å hente både Radamel Falcao og Robin van Persie til Torino. PSGs Edinson Cavani står visstnok øverst på ønskelisten, men dersom «Den gamle damen» mislykkes i sine tilnærmelser, vil blikket bli vendt mot Monaco og Manchester.

08.25: Mandagsutgaven av franske L’Equipe melder at Ángel Di Marías United-karriere snart kan være nær over. PSG skal være desperate etter å sikre seg en venstrefotet angriper og mener at Uniteds dyrekjøpte argentiner har akkurat det pariserne trenger.
Avisen hevder videre at PSG vil forsøke å la sin høyreback, Gregory van er Wiel inngå i en avtale og gå motsatt vei dersom United bare går med på å selge Di María. Det er 101 Great Goals som videreformidler saken fra den franske avisen.

Powered by Labrador CMS