Rio drar ikke til USA

– Nei, dit drar jeg ikke, sier Rio Ferdinand og peker vestover.

Publisert Sist oppdatert

Vel, egentlig er det spillerens agent, Jamie Moralee, som uttaler seg på vegne av sin klient, etter at det tidligere idag dukket opp en melding hos MailOnline. Der ble det hevdet at den amerikanske MLS-klubben Chicago Fire ønsker å hente Rio Ferdinand over Atlanterhavet.

– Det kan de bare glemme, sier agenten.

Ifølge Moralee, har Rio – til tross for skader og sviktende form – gjort det kaende klart at han fortsatt har en stor og viktig rolle i Manchester United. Derfor velger han å ignorere enhver forespørsel som måtte dreie seg om en overgang til en annen klubb.

Til Press Association Sport slår Moralee fast følgende:

– Det eneste Rio ønsker nå er ørst og fremst å legge alle skadeproblemene bak seg. Dernest vil han gjerne vise frem den formen som gjorde at han så sent som i forrige sesong var i stand til å møte noen av verdens beste angrepsspillere.

– Rio vet at det finnes massevis av stort talent i Manchester United, men den utfordringen er han klar til å takle. Jeg er derfor helt sikker på at han fortsatt vil spille en viktig rolle.

– Han er inne i sin 10. sesong i United, men fremdeles har han denne kolossale viljen til å vinne troféer. Det er nettopp slike utfordringer han liker, sier agent Moralee, og legger til at han godt kan forstå hvorfor Rio er en attraktiv type for andre klubber, deriblant Chicago Fire.

– Men vi har aldri en gang diskutert livet etter Manchester United, for klubben er det eneste han bryr seg om, beroliger han.

Powered by Labrador CMS