Chevrolet blir ny draktsponsor

Bilmerket Chevrolet erstatter Aon fra og med 14/15-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Det bekrefter General Motors og Manchester United på klubbens offisielle hjemmeside. Partene har blitt enige om en sjuårsavtale fra og med sommeren 2014. Chevrolet, som allerede er Uniteds offisielle bilpartner, blir klubbens femte draktsponsor gjennom tidene.

– Dette er en fantastisk langtidsavtale for klubben. Vi har bare samarbeidet med Chevrolet i seks uker, men har allerede kommet opp med idéer som våre 659 millioner supportere på verdensbasis vil dra nytte av. De har spilt en stor rolle på turnéen vår i år, og jeg vet de har likt å oppleve støtten fra supporterne i Sør-Afrika, Kina og Europa, sier Uniteds markedsdirektøer Richard Arnold.

Også representanter fra General Motors understreker hvor fornøyde de er med avtalen.

– Vi er ekstremt stolte over at Chevrolet skal forbindes med Manchester United og deres lidenskapelige supportere. Manchester Uniteds statistikk er imponerende, men dette samarbeidet handler ikke om tallene – dette handler om å koble vår merkevare til de dype følelsene som følger laget uansett hvor de drar, sier Alan Batey, GMs visepresident innenfor salg og service i Nord-Amerika.

– Når man tenker på verdiene til Chevrolet og vår lidenskapelige kunder rundt om i verden og vår 100 år lange historie, vil et samarbeid med Manchester United passe perfekt. Det er en stor ære å være det femte navnet på den ikoniske, røde drakta, sier Batey videre.

Det er ikke kjent hvor mye Chevrolet betaler United over de sju årene, men ifølge Reuters skal det være snakk om $600 millioner.

Powered by Labrador CMS