Nytt Chelsea-tap

Drama da Chelsea gikk på sitt femte ligatap for sesongen.

Kampen på Boleyn Ground hadde mye dramatikk å by på. Det passer egentlig best i listeform:

• Et herlig Zaraté-mål. En spiller som slet med å spille seg inn for et nedrykkslag sist sesong.
  • En mållinjesituasjon der det virkelig bare var noen få centimetere om å gjøre. Hawk-Eye viste at det ikke var mål. Ville det kanskje blitt dømt mål på den før Hawk-Eye?
  • Annullert Chelsea-scoring etter overtallskontring.
  • Matic-utvisning rett før første omgang var over.
  • Mourinho-assistent sendt på tribunen.
  • Rykter om at Mourinho prøvde å ta seg inn i dommergarderoben i pausen. Var på tribunen i andre omgang.
  • Utligning med ti mann, ved Gary Cahill.
  • Andy Carroll-avgjørelse i etterkant av dårlig John Terry-klarering.

Dermed blir Chelsea værende på elleve poeng, åtte bak United, og United vil ha dobbelt så mange poeng som Mourinhos lag om det blir seier i byderbyet. West Ham er derimot nå ett poeng fremfor United.

Arsenal gjorde derimot jobben da de vant 2-1 mot Everton, og The Gunners topper tabellen før Manchester-derbyet.