– En fornærmelse!

OPPDATERT Bryan Robson er ikke nådig overfor Chelseas £30-millionersbud på Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med talkSPORT ler den 56 år gamle tidligere United-kapteinen av de to budene som til nå har dumpet ned i postkassen i Sir Matt Busby Way. Begge budene har avsenderadresse London SW6 1HS og bærer Chelsea Football Clubs umiskjennelige brevhode.

Men det er ikke budene i seg selv som først og fremst opptar Robson, men størrelsen på dem.

– Det som får meg til å le av det hele er det faktum at jeg har blitt fortalt at budene lyder på mellom £25 millioner og £30 millioner. For Wayne Rooney? En 27-åring som antakeligvis er blant verdens seks beste spisser?

– Hva i all verden tror dere United blir nødt til å spa opp for å erstatte ham? Jeg må si jeg er forundret. Det hele er jo en ren fornærmelse overfor Wayne Rooney.

Hva skjer inne i hodet hans?

Wayne Rooney
Hva skjer bak disse mørke brilleglassene?

Samtidig er Robson enda mer forundret over at Rooney virker fast bestemt på å forlate Old Trafford etter at han sist sesong kom på kant med Sir Alex Ferguson.
Men nå som Ferguson ikke lenger er manager, men tvert imot har blitt erstattet av David Moyes, begriper ikke Robson hva Rooney tenker på.

– Jeg aner ikke hva som foregår inni hodene på Wayne og agenten hans, og hvorfor han er så bestemt på å dra.

– Denne sesongen kan bli enormt viktig for ham, så jeg kan ikke skjønne annet enn at det er av største betydning for ham selv å konsentrere seg om fotballen. Vi (England) er ennå ikke kvalifisert for neste års VM-sluttspill, så der har han en stor rolle å spille. Og dersom vi kommer oss til VM, er han nødt til å være i sin beste form.

– Manchester United er antakeligvis verdens største klubb. Fansen elsker  ham, spillerne elsker ham – jeg skjønner bare ikke hva som ligger til grunn for denne rastløsheten hans, sier en frustrert Robbo.

/////////////////////////////////////////////

SISTE!

I likhet med det som var tilfellet på torsdag formiddag, trente Wayne Rooney også fredag sammen med spillere fra klubbens U21-lag, rapporterer Daily Mail.
Det må imidlertid legges til at Nani og Jonny Evans var de to eneste førstelagsspillerne som dukket opp på Carrington. De to, som begge forlot banen med skader i tirsdagens treningskamp i Stockholm, tilbrakte imidlertid mer tid til rehabiliteringsarbeid sammen med fysioterapeutene enn de gjorde ute på treningsfeltet.

Powered by Labrador CMS