Chelseas eneste overgangsmål

Jose Mourinho er svært snakkesalig onsdag ettermiddag. Nå sier han Rooney er klubbens eneste overgangsmål.

Publisert Sist oppdatert

Jose Mourinho går onsdag hardt ut, og sier at Wayne Rooney er den eneste spilleren klubben hans jobber med å hente i løpet av dette overgangsvinduet. United har fortsatt til gode å kommentere saken.

Portugiseren hadde som regel en høflig tone ovenfor United da Sir Alex Ferguson satt i sjefsstolen, men det virker ikke som om han kommer til å vise samme respekt til Moyes. Allerede onsdag morgen, da det ble klart at Chelsea hadde lagt inn et bud på Rooney, ymtet han frempå at det vil være ødeleggende for England, dersom Rooney blir værende i United, uten å være førstevalg på topp.

Bare et par timer senere bekreftet han igjen at Chelsea var ute etter Rooney, og at det ikke var mer å si om saken, enn at interessen er reell, og at London-klubben ikke har tenkt til å gjøre noe for å skjule den.

Like før kl 18.00 norsk tid, melder SkySports at Mourinho nok en gang har uttalt seg til media om saken, og sagt at Rooney ikke bare er ønsket, men at han faktisk er den eneste spilleren han vil legge til stallen sin i sommer.

Litt motsigende, fortsatt han med å si at de ikke kom til å øke budet sitt, etter at United avslo tirsdagens bud på 20 millioner pund.

Powered by Labrador CMS