HVA BRINGER FREMTIDEN? Gary Neville tror United-supporterne vil støtte Wayne Rooney om han blir i klubben.

Bekrefter avslått Rooney-bud

OPPDATERT 14.00: Chelsea bekrefter avslått bud på Wayne Rooney, men nekter for å ha tilbudt Juan Mata eller David Luiz i bytte mot United-spilleren.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooneys fremtid er i det blå, og United-angriperen skal ifølge Sky Sports være ‘sint og forvirret’ over Uniteds behandling av ham. Chelsea er ifølge ryktene en sannsynlig destinasjon dersom det ender med at Rooney forlater Manchester United, og José Mourinho har flere ganger de siste dagene uttalt seg om scouseren. Portugiseren har blant annet sagt at han liker Rooney, og da spesielt at han er rask og direkte i stilen.

Onsdag morgen ble det rapportert fra et nærmest samlet britisk pressekorps, inkludert Sky Sports, BBC, The Times og The Guardian, at United tirsdag kveld skal ha avslått et Chelsea-bud på Rooney.

De første rapportene sa at budet lød på £10 millioner pluss Juan Mata eller David Luiz. Noen timer senere bekreftet Chelsea at de har fått avslått et skriftlig bud på Wayne Rooney, men benekter at et spillerbytte var en del av tilbudet.

– Detaljene i budet er hemmelige, men for å unngå noen tvil; tilbudet inkluderte ikke salg eller utlån av spillere fra Chelsea til Manchester United, skriver klubben i en pressemelding.

The Guardian hevder at budet var i størrelsesorden £20 millioner.

Powered by Labrador CMS