– Er sikker på at vi vil få se det beste av Sánchez før sesongslutt

Solskjær om Sánchez og mandagens laguttak.

Publisert Sist oppdatert

Alexis Sánchez og mandagens laguttak var de viktigste temaene på den lukkede delen av fredagens pressekonferanse.

Solskjær sier han fortsatt har tro på Sánchez.

– Jeg synes han er en veldig god spiller. Han er veldig talentfull, men selvsagt er det begrenset hva en kan gjøre hva en kan fikse ved å sette seg ned for å snakke om det. 

United-manageren sammenlignet tøffe perioder med hvordan det kan være vanskelig å få noe ut av en ketsjupflaske, og så kommer det mye når det først kommer noe.

Nordmannen mener problemene handler om mer enn at Sánchez har blitt eldre.

– Han er en mann på 30 år, men han kan fortsatt spille i mange, mange år. Han har vært her i et år, og jeg har vært her i to måneder med ham – og han har vært skadet den første halvdelen av den tiden – så det er urettferdig å forvente at han skal være på topp med en gang.

– Jeg er sikker på at vil få se det beste av ham før sesongslutt.

Solskjær ble videre spurt om United trenger Sánchez nå.

– Ja, vi trenger at alle spillerne presterer opp mot sitt beste nivå. Vi kjemper for å klare en topp fire-plassering, og vi konkurrerer mot veldig, veldig gode lag.

– Så du trenger at spillerne tar et steg opp nå, og du forventer det i Manchester United mot slutten av sesongen – en gjør det alltid godt på slutten av sesongen.

– Ingen enorm forskjell fra hva jeg så for meg

Videre ble laguttaket mot Chelsea et tema, og der påstår Solskjær at det ikke blir noen enorm forskjell fra hva han så for seg – så kan en jo velge å tro på det eller ei.

Angel Gomes er ikke med i troppen, men det er Tahith Chong, men Solskjær advarer også om at det kanskje ikke er lurt å kaste inn en unggutt fra start her.

– Det forandrer seg når du får skader. Omstendigheter kan alltid forandre seg, men det kommer ikke til å bli en enorm forskjell fra hva jeg så for meg.

– De unge spillerne kan alltid overraske deg i store kamper, men det kan være at det er ett steg for tidlig, og ett steg for langt. Vi må bruke de neste dagene på å avgjøre det.

Han ble videre spurt om det taktiske oppsettet kom til å bli annerledes uten Martial og Lingard.

– Kanskje. Men når det er sagt, så slo vi Arsenal i forrige cuprunde uten Anthony og Rashy [fra start], nå er vi uten Anthony og Jesse. Jeg er sikker på at vi vil komme opp med noe.

– Sikker på at de vil slå tilbake på mandag

Solskjær tror spillerne kommer til å slå tilbake mot Chelsea.

– Du ser at spillerne responderer fordi det er slikt de gjør. De er skuffet og såret. Det er ingen der ute som bare vandrer omkring [i skuffelse]. Treningsøkta var veldig god denne morgenen [vi minner om at han sa dette på fredag].

– Spillerne har hatt dette lille tilbakeslaget med PSG-kampen – kanskje en realitetssjekk. Det er ganske mange hoder der hvor stoltheten har blitt såret. Jeg er sikker på at de vil slå tilbake på mandag.

Les også hva Solskjær sa på den åpne delen av pressekonferansen her.

Powered by Labrador CMS