Chelsea FC v Manchester United - Premier League

Poengdeling i London – Casemiro reddet poeng på overtid

Publisert Sist oppdatert

Manchester United hadde muligheten til å gå forbi Chelsea som var lørdagens motstander med seier og klatre opp på 4. plass.

Det endte i en svært taktisk batalje mellom to managere med stor taktisk kløkt. Potter så seg nødt til å demme opp for Uniteds overtak på midten etter halvtimen – en halvtime United kom til flere store sjanser, mens Chelsea ikke fikk til noe som helst.

Andre omgang bar lenge preg av at Raphael Varane måtte gå ut skadet. Franskmannen forlot banen i tårer og det er nok til å få mange United-supportere bekymret.

Chelsea fikk straffe etter 87 minutter og Jorginho satte straffen sikkert i mål og sendte De Gea feil vei. Håpet om poeng så ut til å spinne bort, men fire minutter på overtid dukket Casemiro opp på bakre stolpe etter et innlegg fra Luke Shaw og headet ballen i en bue over Kepa som fikk en finger på ballen, men måtte se at ballen så vidt gikk over linja.

Med resultatet mot Chelsea blir United liggende på 5. plass, et poeng bak Chelsea som har 4. plassen.

VIDEO: Se sjansene og målene fra Chelsea-kampen

United: De Gea – Dalot, Varane, Martinez, Shaw – Casemiro, Eriksen – Antony, Fernandes, Sancho – Rashford

Innbyttere: Heaton, Lindelöf, Malacia, McTominay, Fred, Iqbal, Garnacho, Elanga, Pellistri


Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Silva, Chalobah, Cucurella, Chilwell – Loftus-Cheek, Jorginho – Mount, Sterling – Aubameyang
Powered by Labrador CMS