– Jeg tok ballen først

Gary Cahill vedgår likevel at han var heldig som ikke ble sanksjonert i duell med Danny Welbeck.

Publisert Sist oppdatert

Situasjonen – som oppstod etter elleve minutter i søndagens kamp – var bare en av mange kontroverser som utspilte seg i den dramatiske 3-3-kampen på Stamford Bridge.

Danny Welbeck hadde tilsynelatende fri bane skrått mot mål da Chelsea-debutanten la ham i bakken rett utenfor 16-meterstreken. Manchester United-spillerne var naturligvis enstemte om at dette var en forseelse – ikke en stygg en, men snarere en forseelse som fratok United-angriperen en målsjanse.

Rødtrøyene og en rasende Sir Alex Ferguson fikk dog ingen gehør hos pipeblåser Howard Webb.

– Der og da følte jeg ærlig talt at jeg var på ballen først. Jeg har imidlertid sett reprisene, og når man takler på den måten, der man både tar mann og ball, så blir det ofte dømt i mot. Dermed føler jeg jo at jeg var heldig som slapp helt unna, sier Cahill til Chelseas offisielle hjemmesider.

Han vil derimot ikke høre snakk om at gjestene fra Manchester, som senere i kampen ble tildelt to muligheter fra ellevemetersmerket, ble snytt for noe straffespark i det gitte tilfellet.

– Nei, hendelsen skjedde jo uansett utenfor 16-meteren. Men, se på hvilken retning ballen gikk; jeg føler som sagt at jeg traff ballen først, avslutter han.

Powered by Labrador CMS