– Ikke i år heller

Patrice Evra jamrer seg over mandagens cup-exit.

Publisert Sist oppdatert
Den snart 32 år gamle franskmannen har vunnet alt som er å vinne med United – bortsett fra FA-cupen.
I likhet med sine lagkamerater hadde han store forventninger om å gjøre noe med akkurat det i år, men slik skulle det altså ikke gå. Nå må han vente et helt år på en ny sjanse, et faktum han overfor ITV betegner som en «enorm skuffelse».

– Vi regnet ikke med å tape og vi var voldsomt lystne på en «dobbel» i år, sier han. – Mange av spillerne, inkludert meg selv, har aldri vunnet FA-cupen, som er en turnering vi anser som en av de store.

– Rotet det bort på hjemmebane

Evra mener at mandagens nederlag bare bekrefter følelsen av en spillemessig motgang, og at denne ble innledet med det første cupmøtet mellom klubbene, på Old Trafford den 10. mars.

– Nå tror jeg at vi tapte kvartfinalen på Old Trafford. Såpass realistiske må vi være. Den kampen ga vi bort. Vi ledet 2-0, men de kom tilbake og det endte 2-2. Det ga oss en ny sjanse på Stamford Bridge, men Chelsea fortjente å gå videre, sier Evra ydmykt, samtidig som han roser målscorer Demba Ba for sin prestasjon like etter pause.

– Gratulerer, Demba!

– Han gjorde det samme da vi møtte Newcastle forrige sesong. Han viste stålende teknikk, og De Gea hadde ikke mulighet til å redde. Vi må bare gratulere Demba Ba med en fantastisk scoring.

– Nå må vi bare fokusere på ligaen. Den er nesten avgjort, men vi må vinne noen kamper til.

Powered by Labrador CMS