– Frykter ikke Chelsea!

United reiser til Stamford Bridge for å vinne, sier Darren Fletcher.

Publisert Sist oppdatert

Chelsea taper ikke på hjemmebane med José Mourinho som sjef. Faktisk taper José Mourinho generelt nesten aldri på hjemmebane, han gikk nemlig ni år uten hjemmetap før han i Real Madrid tapte hjemme mot Sporting Gijon. Men Darren Fletcher lar seg ikke skremme av en Chelsea-bortekamp.

– Ikke i det hele tatt, vi er forventet å vinne hver kamp, og det betyr ikke noe om det er Swansea hjemme eller Chelsea borte – det blir sett på som en katastrofe om vi ikke vinner, sa Fletcher til ManUtd.com.

Erfaring fra slike kamper, og prestasjonen mot Swansea sist helg, er noe av det skotten mener kan hjelpe United på søndag.

– Vi har vært i disse situasjonene før, og noen ganger i store kamper så samler du deg virkelig og får ut dine beste prestasjoner også siden du er veldig fokusert og opptatt av å vise folk at de tar feil.

Manchester United v Chelsea
2006: Darren Fletcher har her scoret vinnermålet mot Chelsea.

– Vi vil behandle det som enhver annen kamp. Vi går dit for å vinne. Vi vet at det er en stor utfordring å gå til Chelsea, men vi kan ta med oss selvtillit fra Swansea-kampen, og vi har full tiltro til at vi kan gå ned der og få til mer av det samme. Jeg tror det vil gå bra.

Forrige gang United gikk inn i en Chelsea-kamp som står kraftig underdog var kanskje i 2005/06-sesongen. I bortekampen da ble det 0-3-tap mot Chelsea, mens i hjemmekampen vant United 1-0, etter en heading av nettopp Darren Fletcher. Et lignende vinnermål, denne gangen på Stamford Bridge, hadde nok ikke vært Fletcher imot.

Powered by Labrador CMS