Takker fansen

Wayne Rooney takker fansen for mottakelsen han fikk under mandagens kamp mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Mandag var det duket for toppoppgjøret mellom Manchester United og Chelsea, og foruten kampen var det knyttet store forventninger rundt Wayne Rooney.

Hvordan ville hjemmefansen motta den mye omtalte spissen? Ville han prestere sitt beste for United? Og hva ville skje i dagene etter kampen? Man kan definitivt si at scouseren svarte på tiltale, og viste kritikerne hva han er god for og hvilken betydning han har i klubben. I etterkant av kampen publiserte hovedpersonen selv bilder fra kampen, hvor han også takket fansen for den varme mottakelsen han fikk.

Skjermbilde 2013-08-28 kl. 20.07.51
Faksimile fra Wayne Rooneys Facebook-profil.

Rooney har gjennom hele sommeren blitt linket til Chelsea, men det til tross ble han godt tatt i mot av sine egne på Old Trafford.

– Her er noen bilder fra mandagens kamp. Fansens reaksjon var helt utrolig, tusen takk.

– Jeg setter virkelig pris på støtten. Det betyr utrolig mye.

I motsetning til hjemmefansen, svarte borteseksjonen med tilrop samt å synge «ser deg neste uke».

Men ifølge de siste ryktene er det lite trolig at Chelsea-fansen får se Rooney i blått denne sesongen. En ny avtale skal være på trappene, og Manchester United skal være i ferd med å forberede nye kontraktsamtaler med spissen før årsskiftet. Rooney skal ha gitt David Moyes beskjed om at han ikke kommer til å levere inn en transfersøknad, men det skal nevnes at det fortsatt er problemer som gjenstår å løse.

United-kaptein Nemanja Vidic har også uttalt seg om mottakelsen til Rooney, og han er ikke overrasket.

– Fansen har alltid støttet spillerne og det er ikke noe annerledes med Wayne. Jeg tror ikke det var et spørsmål om han ville få støtte. Han har scoret så mange mål og vunnet så mange trofeer så jeg forventet at han ville få en god mottakelse.

Powered by Labrador CMS