– Chelsea vil være et steg ned!

Ex-Red Ray Wilkins mener det vil være galskap av Rooney å bytte Old Trafford ut med Stamford Bridge.

Publisert Sist oppdatert

56-åringen, som innledet sin fotballkarriere nettopp i Chelsea, og siden var klubbens assisterende manager mellom 2008 og 2010, har riktignok selv et sterkt ønske om å få se Wayne Rooney i blått.

- Bli hvor du er, lyder Ray Wilkins' råd til Wayne Rooney.
– Bli der du er, lyder Ray Wilkins’ råd til Wayne Rooney.

Til tross for det advarer han altså United-spissen mot å forlate Old Trafford. Men hvorfor det? Jo, fordi han mener at Rooney har det best der han er, og at en overgang til londonerne vil være et steg ned på karrierestigen.

– Isteden bør han kjempe med Robin van Persie om å bli Uniteds førstespiss, sier Wilkins i et intervju med talkSPORT.

– Det hele er i ferd med å bli en forferdelig affære, og det burde ikke ende på denne måten. I det øyeblikk noen forlater Manchester United, går det bare en vei (nedoverbakke).

– Vis heller hva du er laget av!

– Man. United er en av planetens tre største fotballklubber. Og, fordi de er så sultne på suksess, vil de alltid kjøpe nye spillere.
– For den som ønsker seg suksess, finnes det ikke bedre klubber enn Manchester United. Hva så om du må tåle litt konkurranse fra Robin van Persie? Det er jo bare sunt. Han (Rooney) bør nå stå frem og vise folk hva han er laget av, for han har fortsatt mye vidunderlig fotball i seg.

– Galskap å selge!

Men Wilkins synes ikke bare at Rooney bør holde seg der han er; han mener også at United for all del må unngå å selge ham til en engelsk klubb.

– Om jeg var David Moyes ville jeg aldri ha funnet på å selge Rooney til en klubb i England. Beklager, men i så fall måtte han ha dratt utenlands.

– Likevel ville ingenting vært bedre enn å se ham i Chelsea-trøyen, innrømmer han, og mener at Rooney selv er klar for en ny start

– Ja, dersom resultatet av en eller annen merkelig grunn blir at han holder seg i England. Men det ville i så fall vært det rene galskap av Man. United. De bør aldri finne på å selge ham til en av deres hardeste rivaler, advarer den gamle midtbaneeleganten.

Powered by Labrador CMS