Maner til innsats

Jonny Evans vet ikke hvorfor United slet mot Chelsea, men håper å glede fansen i de siste to kampene.

Publisert Sist oppdatert

– Neste helg skal vi løfte troféet og det blir en stor dag for oss.Vi ønsker å vinne de to siste kampene og prestere godt for fansens skyld, sier Evans til ManUtd.com.

For United var alt annet en imponerende i 1-0-tapet mot Chelsea. Konsentrasjonen virket svekket og laget gjorde enkle pasningsfeil når det gjaldt som mest. Chelsea var ikke stort bedre, men vant til slutt fortjent.

– Jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som gjorde at vi ikke presterte like godt som vi pleier. Vi har hatt noen hektiske uker, men Chelsea er rivalene våres og vi er skuffet over at vi ikke vant. Det er mulig at de hadde mer intensitet siden de jakter på en topp 4-plassering, men det er vanskelig å si.

– Jeg mener at de vant fortjent, sier Evans.

Evans tar på seg deler av skylden for baklengsmålet og innrømmer at han burde klarert bedre for å hindre at Juan Mata kom i skuddposisjon.

– De hadde mange spillere i angrep og ballen krøp så vidt forbi Anders Lindegaard, som hadde en god kamp i dag. Vi vil aldri tape kamper og måten vi tapte i dag var skuffende, fastslår midtstopperen.

Powered by Labrador CMS