– Chelsea er ikke spesielle

Rio Ferdinand sier kampene mot de lokale rivalene til United, er større enn mandagens møte med Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Ferdinand gjør det han kan for å tone ned viktigheten av møtet med de nåværende serielederne (Chelsea har vunnet sine to første kamper, mens de andre topplagene kun har spilt en), og sier at oppgjørene mot Manchester City og Liverpool blir mye større, til tross for at Jose Mourinho er tilbake på Stamford Bridge.

London-laget kommer på besøk til Old Trafford som serieledere, etter at de har slått Hull og Aston Villa i sine åpningskamper, og for gjestene, og ikke minst for deres portugisiske manager, er det trolig sesongens største kamp som nå venter dem.

Ikke favorittkampen

Men, for Rio er den største spenningen med mandagens kamp, knyttet til at det er første hjemmekamp for sesongen, og at han gleder seg til kampstart.

– Det er ikke en av mine høydepunkt for sesongen. Du ser frem til hver eneste kamp på Old Trafford, for det er et spesielt sted, og vi setter stor pris på å få spille foran våre egne fans. Jeg vil ikke si at vi tar denne kampen noe mer alvorlig enn de andre, sa midtstopperen.

– Du har kampene mot de lokale rivalene, som Liverpool og Manchester City. De er som regel «hypet opp» mer enn andre, så følelsen av å vinne er nok sterkeste etter akkurat de.

Jonny Evans håper å gi David Moyes tre poeng i første kamp på Old Trafford.
Jonny Evans håper å gi David Moyes tre poeng i første kamp på Old Trafford.

Vil vinne for Moyes

Jonny Evans håper å gi klubbens nye manager en flying start, ved å slå Chelsea i Moyes’ første hjemmekamp på Old Trafford.

– Det er viktig å få en god start, og spesielt nå som det er den første hjemmekampen, og den første tellende kampen på Old Trafford for manageren. Det er alltid viktig å få en god start og legge lista for resten av sesongen, sa Evans.

Utsagnene er hentet fra pressekonferansen Ferdinand og Evans deltok på, under onsdagens sponsorlansering.

Powered by Labrador CMS