– Marerittet er mange skader

HVA TROR VI: Hver dag frem til seriestart kan du lese hva united.no-redaksjonen tror om årets sesong. Onsdag, Dag Langerød.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere innlegg:

Tirsdag, Bjarte Valen: – Kagawa kan bli sommerens kjøp

1. Hva innebærer en drømmesesong for United i dine øyne?
Vi vinner tilbake seriegullet og viser at vi igjen er i verdenstoppen i Europa. Shinji Kagawa og Tom Cleverley viser at de er så gode som jeg håper de kan være når de er skadefrie. Samtidig tar jeg gjerne en troféløs sesong for City, og det hadde ikke blitt noe mindre moro om Liverpool igjen ikke var i nærheten av å kjempe om Champions League-plass.
2. Hva er marerittet du helst ikke tør å tenke på?
Marerittet er skader. Føler meg sikker på at vi kan konkurrere på flere arenaer hvis vi får med stjernene våre i det meste av sesongen. Er fortsatt bare Barcelona og Real Madrid jeg vil føle at vi er underlegne mot før et eventuelt møte.
3. En United-spiller å se opp for den kommende sesongen:
Tom Cleverley. Topp sesongstart i fjor, men så uheldig med skader. Har gjennomført et godt OL, og har et pasningsspill og en spilleforståelse som få andre engelskmenn. Eneste minus til nå er at han ikke er direkte målfarlig, men heller står for nestsiste- eller tredje siste-pasningen.
4. United-spiller du mer enn gjerne sender ut dørene på Old Trafford:
Grusomt spørsmål, og det direkte svaret er ingen. Men har et annet ønske. Håper at United denne sesongen viser at de ikke er avhengige av Paul Scholes eller Ryan Giggs. Altså at andre overtar deres roller – spesielt mot de beste lagene. Så kan Sir Alex heller bruke dem mot andre type motstandere, når United dominerer og ikke er så avhengig av løpskraft.
5. Hva er Premier Leagues beste bortebane?
Jeg er glad i Villa Park – mest fordi jeg alltid, uansett hvor gode motstanderen er der og hvilket lag vi stiller med – vet at vi kommer til å vinne der.
6. Hvilken klubb har Premier Leagues beste bortefans?
Det er vel United, det. På Old Trafford lar jeg meg som oftest imponere av småklubbene. Fansen kommer ofte fulle av håp, men selv om de likevel reiser hjem med tap holder mange av dem koken en god stund likevel.
7. Hvilken Premier League-klubb har hatt den beste sommeren på overgangsmarkedet?
Arsenal har i alle fall gjort en del spennende kjøp, selv om jeg er usikker på hvor mye bedre de blir av den grunn. Det er defensivt Arsenal har svakhetene, og kan ikke se at den delen er forsterket, selv om de har fått tilbake én eller to skadede spillere. Ellers vil jeg tro at Mark Hughes får QPR opp på sikker grunn før siste serierunde etter sine kjøp.
8. Hvilken klubb har kjøpt katta i sekken?
Usikker på flere. 240 millioner for Oscar, Chelsea? Hva skal dere med Jack Rodwell, City? Også er jeg spent på om Lukas Podolski blir en storscorer i Arsenal…
9. En spiller hos våre motstandere du beundrer i all hemmelighet:
Yaya Toure. Et beist. Men dessverre et fantastisk beist.
10. En spiller hos våre motstandere du misliker intenst:
Mario Balotelli. Synes fortsatt ikke han er SÅ god at han kan holde på som han gjør.
Slik tror jeg Premier League ender:

Topp tre:

1. Manchester United
2. Manchester City
3. Arsenal

Nedrykk:

18. West Ham
19. WBA
20. Reading
Powered by Labrador CMS