– Tror dere Chelsea vil selge til United?

Sir Alex snakket fredag om skadesituasjonen, mulige kjøp, City og Liverpool.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United ble fredag koblet til et kjøp av Chelseas Frank Lampard, men Sir Alex avviste både det og andre alternativer på sin pressekonferanse.

– Tror dere virkelig at Chelsea vil selge til United i januar? Det er ikke noe hold i dette. Chelsea ønsker å forbedre seg i den andre halvdelen av sesongen så de vil beholde sine beste spillere, sa Sir Alex da han møtte pressen til sin ukentlige pressekonferanse fredag formiddag.

– Når det gjelder andre alternativer så har jeg sagt dette mange ganger. Hvem kan man få i januar? De vi kunne ønsket oss, de får vi ikke, sier Sir Alex.

– Alternativene er ikke av toppklasse, og da ønsker vi dem ikke.

– Skadene våre har sørget for at fansen ønsker at vi kjøper noen, men jeg vil ikke ha en spiller som ikke får spille siden han ikke er god nok når alle er skadefri.

Samme tropp

Når det gjaldt skadesituasjonen før søndagens kamp mot City så er den uendret.

– Ingen endringer, nei. Ingen nye skader etter onsdagens kamp. Samme tropp søndag som mot Newcastle. Chris Smalling sliter fortsatt med betennelse i mandlene, men vi forventer ham tilbake mandag. Jonny Evans sliter fortsatt med lysken, sa Ferguson.

Han rakk også innom en rekke andre temaer.

Om gullkampen:

– Jeg kan ikke se at noen utenfor topp-3 kan vinne gull. Det er lett å avskrive Tottenham, men jeg synes de spiller den beste fotballen i landet akkurat nå.

– Men vi har gjort det bra som fortsatt henger så godt med.

Om Citys manglende spillere:

– Kolo Toure har ikke spilt så mye, så det er egentlig bare en spiller de vil savne – og jeg tror kanskje at Yaya fortsatt vil bli tilgjengelig til søndagens kamp. Jeg vet ikke. Historien viser imidlertid at Afrika-mesterskapet ikke påvirker lagene særlig. Alt kan uansett skjer i disse kampene selv om City har en fordel av hjemmebane.

Om fredssamtaler med Liverpool:

– Det trengs ikke. Og det er fint at de gjør dette via pressen, men man skulle tro de tok kontakt med oss i stedet…

Powered by Labrador CMS