– Vi kan gjenta suksessen

Manchester Uniteds U18-trener Paul McGuinness tror laget hans kan slå ut Chelsea i semifinalen av FA Youth Cup for andre år på rad.

Publisert Sist oppdatert

Mens det meste av fokuset er på returoppgjøret i Europaligaen, er Paul McGuinness og U18-spillerne i siste del av forberedelsene til fredagens semifinale. Chelsea, som vant turneringen i 2010, er i semifinalen for tredje gang på rad. I fjor var det nettopp United som satte en stopper for London-klubben.

McGuinness mener forberedelsene til kampen har gått bra og at laget kan slå ut Chelsea denne sesongen også.

– Mange lag har suksess i denne turneringen flere år på rad. Chelsea vant den for to år siden og var i semifinalen i fjor. Men det er umulig å spå hva resultatet blir, siden troppene er helt annerledes enn i fjor, sier McGuinness til TheFA.com.

De regjerende mesterne skal, som i forrige runde, spille på Old Trafford. McGuinness mener det gjør den viktigste turneringen enda viktigere for spillernes utvikling.

– Spillerne presterer bedre når de spiller på Old Trafford og det er en begivenhet de ikke bør frykte. Å spille på Old Trafford utgjør en forskjell og vi håper på et stort publikumoppmøte, sier han.

Kampstart er klokken 20.00 og kampen kan følges via oppdateringer på united.no.

Powered by Labrador CMS