Ex-red senket City

…mens Chelsea vant målfesten på Goodison Park.

Publisert Sist oppdatert

Mame Biram Diouf hadde ingen stor karriere i Manchester United, selv om han klarte noe United ikke klarte i dag: Å score mot Burnley.

Lørdag ettermiddag scoret han også, og det var ikke akkurat et pirkemål. Diouf løp med ballen fra egen banehalvdel, rundlurte Fernandinho på veien, før han til slutt fikk ballen forbi Joe Hart også. Et fantastisk mål, og det skulle også vise seg å bli kampens eneste.

Chelsea Training Session & Press Conference
SEIERHERRE: José Mourinho.

Stoke City tok altså sin første seier på Eastlands, og hjalp United med å nærme seg bittelitt. I tillegg til Mame Biram Diouf var Phil Bardsley, Ryan Shawcross og Marc Wilson involvert av ex-reds, i tillegg til at manager Mark Hughes selvsagt spilte i en årrekke for United.

Av andre forventede rivaler i toppen var det bare Everton og Chelsea som var i aksjon, på Goodison Park. Det ble en forrykende fotballkamp, der spesielt en timinuttersperiode som inneholdt fem mål var av det underholdende slaget. Chelsea var litt mindre dårlige bakover enn det Everton var, og vant dermed 6-3 (!) i Liverpool.

Powered by Labrador CMS