Spår hard kamp om topp fire

Sir Alex Ferguson tror kampen om de fire øverste plassene kommer til å bli enda hardere i år enn i fjor.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har kommet sterkt tilbake etter åpningstapet mot Everton, og har samlet ni av ni mulige poeng siden den gang. Likevel er manageren klar over at konkurransen er sterk fra flere hold, enn fra nabo og tittelholder City. Før vi har kommet langt ut i november, vil United ha møtt både Tottenham, Chelsea og Arsenal.

– Om vi skal holde oss på toppen av tabellen, som jo er der vi vil være, er det en vanskelig periode for oss nå, sier han til manutd.com.

Han trekker også frem at flere av utfordrerne stillre sterkere lag i år, enn de gjorde i fjor.

Sterkere utfordrere

– Denne sesongen forventer jeg at Chelsea gjør det bedre. Arsenal har også et bedre lag enn i fjor, uten tvil. Starten deres har vært veldig god. Vi og City er omtrent der vi var i fjor. Jeg tror dette er lagene som vil utgjøre topp fire, sier han.

Ferguson trekker spesielt frem Arsenal som det laget som har forbedret seg mest over sommeren. Dette til tross for salgene av Alex Song til Barcelona, og Robin van Persie til Manchester United.

– Arsenal har et mye sterkere lag i år, spesielt fysisk. De har ikke hatt den samme kraften i laget siden Vieira, Bould, Petit, Adams og Keown, forteller Ferguson.

Han vil likevel ikke si at de fire øverste plassene allerede er delt ut. Det kommer også utfordrere bakfra.

– Lag som Everton, Tottenham og Liverpool er klubber som har ambisjoner om en topp fire plassering. Det kan bli vanskelig for Liverpool med tanke på at de har en ny manager, og et nytt regime, men målsetningene er der likevel.

Powered by Labrador CMS