Tre utlånte i aksjon

DE UTLÅNTE: Spilletid for Johnstone, Scott og Willock.

Publisert Sist oppdatert

Ingen stor helg for de utlånte, men vi fikk i det minste en debutant!

Aston Villa 1-1 Derby County

Sam Johnstone spilte som vanlig fra start for Aston Villa.

Johnstone hadde bare sluppet inn mål i én av de siste seks kampene før denne, men det var mer forsvarets feil enn Johnstones feil at det ble et baklengsmål her. Villa kom tilbake og sikret seg et poeng på slutten.

Johnstone hadde fint lite å gjøre utenom å plukke ballen ut av nettet, skriver Birmingham Mail, som gir ham karakteren 6.5 for innsatsen.

Det ørlille håpet om direkte opprykk er nå over for Villa, som må ut i play-off. Hvem som blir motstander der, avgjøres neste uke (Middlesbrough mest sannsynlig akkurat nå).

Axel Tuanzebe er fortsatt ute med skade, og var ikke med i Villas tropp.

SKADET: Tuanzebe.

Hamilton Academical 2-0 Ross County

Endelig fikk han debuten!

Charlie Scott har vært utlånt til Hamilton siden januar, uten å få spilletid. Han har hatt noen besøk innom benken, og lørdag kom han endelig innpå også – og det i en viktig kamp.

Accies ledet allerede 2-0 mot Ross County, og skulle bare sikre inn seieren. Scott fikk det siste kvarteret av kampen på banen. Vi har hittil ikke funnet noe om hvordan han gjorde det, men det ble ikke flere mål, så den viktigste delen av jobben ble jo gjort.

Hamilton tok med dette et langt steg bort fra plassene som gir nedrykk (der Ross County ligger nå) og plassen som gir kvalifisering.

St. Johnstone 1-1 Partick Thistle

Vi holder oss på nedre halvdel i den skotske toppdivisjonen. Matty Willock startet igjen for St. Johnstone på hjemmebane mot Partick Thistle.

St. Johnstone ledet frem til rett før slutt, da Thistle utlignet på et straffespark som skal ha vært noe billig.

Willock ble værende på banen hele kampen, og Perth-lagets mål kom også i etterkant av et Willock-frisparkinnlegg.

Andre

  • Andreas Pereira satt hele kampen på benken da Valencia spilte 0-0 hjemme mot Éibar søndag kveld.
  • Demetri Mitchell er tilbake i trening for Hearts, men var ikke i troppen da Hearts tapte mot Aberdeen fredag kveld.
  • Timothy Fosu-Mensah var ikke i kamptroppen til Crystal Palace da de knuste Leicester på Selhurst Park.
  • Dean Henderson satt på benken for Shrewsbury i Blackpool. Han havnet på årets lag, så vi går ut fra at dette bare handler om at Shrewsbury vil gi sin egen keeper spilletid nå i kampene før play-offen starter. Erstatteren gjorde en god jobb, visstnok, men vi krysser fingrene for at vår mann får tilbake plassen når det gjelder som mest.
  • James Wilson var ikke i Sheffield Uniteds tropp hjemme mot Preston North End. Blades tapte – kanskje de skulle brukt Wilson litt mer?
  • Regan Poole var ikke i Northamptons tropp i den viktige kampen borte mot Walsall. Det endte med tap, og dermed også nedrykk for Northampton. Kanskje de skulle brukt Poole litt mer?
Powered by Labrador CMS