Rashford tar Lukaku i forsvar

Deler et hyggelig minne om den tidligere United-spissen på Twitter.

Publisert Sist oppdatert

Romelu Lukaku har kanskje ikke vært den mest populære mannen, etter at han forlot United knappe to år etter overgangen fra Everton.

Mange hadde større forhåpninger, men likevel finnes det flere gode minner med den belgiske mannen i United-trøya.

Blant annet den magiske kvelden i Paris, hvor laget snudde 0-2 tapet på Old Trafford til en 3-1 seier i den franske hovedstaden.

Hylles av Rashford

I forbindelse med torsdagens Champions League-trekning, ble det offisielt at det blir et nytt Paris-besøk for United.

LES OGSÅ: Slik ble Uniteds Champions League-trekning

Da tok Marcus Rashford, mannen som ble helten under det forrige besøket til Paris, til Twitter for å dele et hyggelig minne om sin tidligere lagkamerat.

– Det forteller du alt du trenger å vite om Romelu Lukaku. Uselvisk, en lagspiller. Aldri redd for å dimme sitt lys for at andre kan skinne. Han er broren min, og jeg setter pris på ham, skriver Rashford.

Blar man ned i svarene på tweeten, kan man se flere med blandede følelser om den tidligere United-spissen, men de takker Rashford for å ha delt noen få ord om sin tidligere lagkamerat.

Kunne ha vært hat-trick helt

Lukaku hadde allerede scoret to mål mot Paris Saint-Germain, og hadde han tatt straffen selv den kvelden, kunne han blitt hat-trick helt i det som var en ellevill Champions League kamp. Likevel valgte han å la sin Manchester-fødte lagkamerat få æren.

Selv tok han til Twitter for å svare Rashford.

I svarfeltet finner man hilsener fra United-supportere, som takker for tiden hans i klubben, og ønsker han alt vel videre på veien i Inter Milan og Serie A.

Powered by Labrador CMS