casemiro030123b

– Ten Hag er besatt av å vinne

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med klubbmedia blir manager Erik ten Hag hyllet for det Casemiro kaller en besettelse.

Casemiro ble hentet i Ten Hags første overgangsvindu og har vært en svært viktig bidragsyter til at United nå har åtte strake seiere i alle turneringer.

– Han er en manager som er besatt av å vinne. Få managere i min karriere har den samme besettelse om å vinne. Han er en som alltid vil vinne selv på trening, han vil alltid ha det beste.

Den brasilianske midtbanespilleren sier at United også har utviklet seg stort på kort tid, selv om han også mener at klubben og spillerstallen fortsatt er et stykke unna å være på topp.

– Som ny manager her i klubben prøver han å introdusere sin filosofi og stil her. Det er fortsatt tidlig når det gjelder å få implementert alt det han vil med sin filosofi og det å hente inn spillere som passer inn i systemet hans, men vi vokser, vi utvikler oss veldig bra og forstår manageren bedre, dette er veldig viktig for å vinne trofeer. Vi vet at det er en prosess, det er veldig viktig å tilpasse seg denne prosessen raskt. 

Uniteds nummer 18 avslutter intervjuet med å se fremover mot kampen mot City lørdag og mimrer tilbake og kårer sitt favorittmål fra de tidligere byderbyene.

– Det er scoret mange vakre mål i Premier League. Siden det er derby denne helgen, kommer jeg til å gå med Wayne Rooney sitt mål mot City i 2011.

Powered by Labrador CMS