Casemiro

– Jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle gå så fort

Casemiro er takknemlig for støtten han fikk fra dag én i Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Det skulle ikke ta lang tid før Casemiro gjorde seg til en nøkkelfigur i Erik ten Hags ellever etter overgangen fra Real Madrid i fjor sommer.

I et intervju med brasilianske Placar (gjengitt av Manchester Evening News) forteller midtbanespilleren om sin første sesong i United, og om hvor raskt han skulle føle seg varm i United-trøya.

Først og fremst takket være støtten fra fansen, men også på grunn av spillere og ansatte i klubben.

– Alle ønsker selvfølgelig kjærlighet og respekt, ønsker å markere en æra med titler, men jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle gå så fort. Det er veldig givende og har vært overraskende, sier Casemiro om hvor raskt United-fansen har trykket ham til sitt bryst.

– Alle i klubben har vært veldig kjærlige. Jeg følte meg elsket fra dag én, noe som ikke var lett etter å ha vært ti år i Real Madrid. Det er resultatet av jobben på banen. En god blanding av fansen, de ansatte, spillerne og dette har vært veldig viktig for tilpasningen min, sier han videre i intervjuet.

casen
FORNØYD MED TILVÆRELSEN I MANCHESTER UNITED: Casemiro.

Casemiro snakker også om hvordan det var å forlate Real Madrid til fordel for United og Premier League.

– Først snakket jeg med familien min (om å forlate Real Madrid), som umiddelbart aksepterte det. Det var en sjanse å forlate en stor klubb på toppen, i en alder jeg fortsatt har den viljestyrken.

– Hvis det var to eller tre år tidligere, så ville jeg ikke forlatt Real Madrid for et annet storlag. Jeg ville ikke hatt den ambisjonen om å bytte liga og spille i en annen gigantklubb.

Casemiro er tydelig på at overgangen til engelsk fotball har vært tøff, selv om det ikke har overrasket ham.

– Best av alt er at det (Premier League) var så tøft som jeg trodde. Hovedtingen er at det ikke er noen lette kamper her. Førsteplassen kan spille mot sisteplassen, og det er ingen garanti for å vinne. Hvis man kun gjør det 90 prosent, så taper du.

Vi krysser fingrene for at Casemiro kan ha en minst like god 2023/24-sesong.

Powered by Labrador CMS