casemiro220822

– Jeg er lysten på å komme i gang i den største klubben i England

Publisert Sist oppdatert

På en pressekonferanse i Madrid mandag avviste Casemiro at han reiser til England for pengenes skyld.

– De som tror det kjenner meg ikke. Jeg er ikke slik. Om det var for penger, så ville jeg dratt for fire-fem år siden. Klubben har alltid behandlet meg godt, og det var min avgjørelse. Det var ganske enkelt følelsen av at min syklus her var kommet til slutten, sa Casemiro, vel vitende om at Real Madrid i Camavinga og Tchouameni har hentet inn noen av de som blir antatt å være fremtidens store midtbanespillere.

– Premier League er en turnering jeg alltid har likt, og alltid har ønsket å spille i. Det jeg ser etter er en ny utfordring, en ny liga og en ny kultur. Det er sant at de ikke er i Champions League akkurat nå, men jeg er spent.

Cristiano Ronaldos navn ble selvsagt også tatt opp.

– Jeg har ikke snakket med Cristiano Ronaldo ennå, men jeg er begeistret over å spille med ham igjen. Jeg er så lysten på å komme i gang i den største klubben i England. Om det var opp til meg ville jeg ha spilt for dem allerede i kveld mot Liverpool, men jeg vet at jeg ikke har vunnet noe der ennå, sa Casemiro, som uansett ikke kunne spilt i kveld på grunn av arbeidstillatelsen og at han måtte blitt registrert midt på dagen på fredagen.

krooscasemiromodric280522
FRA FINALETRIUMF TIL NYE UTFORDRINGER I MANCHESTER: Casemiro skal ikke spille Champions League denne sesongen, men er begeistret over United-overgangen uansett.

VM ble også et tema, men Casemiro har ikke snakket med landslagssjefen om overgangen.

– Jeg har ikke snakket med ham, det er ikke noe behov for det. Alle på det brasilianske landslaget kjenner meg, og vet hva slags spiller jeg er. Jeg vil fortsette arbeidet, og jeg tenker først og fremst på Manchester United, selv om VM ogsåer i horisonten.

Tårevåt avskjedsseremoni

Det er ikke en parentes en kan forbigå i stillhet når en spiller som Casemiro forlater Real Madrid.

Brasilianeren har vært en svært viktig del av Real Madrids suksess de siste årene, og mandag hadde klubben en avskjedsseremoni for 30-åringen før den tidligere nevnte pressekonferansen.

At Casemiro nå ønsket å signere for Manchester United, betyr ikke at det var enkelt for ham å forlate Real Madrid, og det ble en tårevåt avskjedstale der det ikke tok mange sekunder før han fikk problemer med å snakke.

– Jeg vil prøve å snakke fra hjertet. Jeg har vunnet mange titler, men den største var når jeg kom hit hver dag for å trene. Takk Gud for at jeg har vunnet titler, men det har vært med hjelp fra familien og min kone som har gitt meg to vakre barn. Til deg president: takk skal du ha. Takk til mine lagkamerater, uten dem ville det ikke ha vært mulig. Jeg kan ikke la være å snakke om to av dem: Modrid og Kroos. Jeg har likt veldig godt å spille fotball med dem, sa Casemiro, som også ga uttrykk for at han kanskje en dag i fremtiden igjen vil returnere til klubben for å hjelpe Real Madrid.

Den nevnte presidenten hadde også positive ting å si om Casemiro, og omtalte han som en av klubbens legender før han sa:

– Vi er alle veldig stolte [av deg] fordi du har gitt alt, og har kjempet i hver kamp som om det var den siste. Takk for at du har vært her og vært som en far til unggutta.

Casemiro flyr i ettermiddag til Manchester for å bli presentert til United-publikummet på Old Trafford i forbindelse med kampen mot Liverpool, meldes det fra flere hold (inkludert Marca).

casemiroavskjed220822
TÅREVÅT AVSKJED: Det var ikke enkelt for Casemiro å forlate Real Madrid. Skjermbilder fra: https://twitter.com/realmadriden
Powered by Labrador CMS