Manchester United v Liverpool FC - Premier League

– Casemiro kommer til å elske engelsk fotball

Raphaël Varane er sikker på at Casemiro blir en suksess på Old Trafford og trekker paralleller til sin egen overgang fra Real Madrid.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld fikk den brasilianske midtbanespilleren litt av en velkomst i Manchester, da United slo Liverpool 2-1 med 30-åringen på tribunen.

– Det var den perfekte kvelden for ham å møte Old Trafford. Atmosfæren var helt fantastisk, og han kommer til å gi oss seirer, sa Varane til ESPN og andre engelske medier.

Den franske midtstopperen delte garderobe med Casemiro i sju sesonger og er sikker på at brasilianeren blir en suksess i Manchester United.

– Jeg vet hvilke kvaliteter han har. Han kan gi balanse i laget. Han er en kriger som har den rette mentaliteten, så jeg er sikker på at han kommer til å elske engelsk fotball.

Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final
LAGKAMERATER: Raphaël Varane og Casemiro spilte sammen i sju sesonger i Real Madrid. Her i aksjon i Champions League-finalen mot Juventus i 2017.

Casemiro blir den tredje United-spilleren i stallen med en fortid på Santiago Bernabeu sammen med Varane og Cristiano Ronaldo.

I fjor sommer bestemte Varane seg for at han ønsket seg nye utfordringer etter ti år i den spanske hovedstaden. Sammen vant Varane og Casemiro La Liga to ganger og fire Champions League-titler.

Akkurat som Varane ble han hentet fra Real Madrid, og akkurat som Varane ble han presentert foran et fullsatt Old Trafford.

– Jeg vet hvordan Casemiro tenker og hvorfor han kommer hit etter alt han har opplevd i Madrid. Han trenger en ny utfordring. Jeg vet nøyaktig hvilke følelser han sitter med, og hvorfor han valgte denne klubben.

– Det ligner ganske mye på prosessen jeg var igjennom, og jeg ønsker ham naturligvis det beste. Jeg snakker mye med ham, men han trengte ikke meg for å ta avgjørelsen.

Etter 2-1-seieren mot Liverpool omtalte engelske aviser det som perverst at Varane i det hele tatt ble vurdert som reserve.

Noen detaljer gjenstår fortsatt før Casemiro er spilleklar, men det er ventet at brasilianeren kan debutere mot Southampton på lørdag.

Powered by Labrador CMS