case2332

– Han er hjertet i laget

Publisert Sist oppdatert

Casemiro var enorm for Manchester United og leverte varene både som ryddegutt og tilrettelegger i 3-0-seieren mot Nottingham Forest.

Først gjenvant han ballen med en glitrende takling i forkant av Martials 2-0-scoring. Deretter leste han spillet perfekt, brøt et oppspill og serverte målgivende pasning til landsmannen Fred.

Se Casemiros målgivende her:

– Jeg kan ikke benekte det, jeg kan bare bekrefte det, responderte Erik ten Hag da han ble spurt om brasilianerens viktighet for United.

– Det er en glede å jobbe med Casemiro og alle kan se hvor viktig rolle han har. Nivået han har tatt med seg inn i troppen er enormt, sier United-bossen.

Patrice Evra var tilbake på Old Trafford og fikk se brasilianeren herje i duskregnet.

– Han er hjertet i laget. Men han er en spiller som har vunnet Champions League fem ganger, så jeg er ikke overrasket over prestasjonen hans, sier franskmannen. 

Og Casemiros maktdemonstrasjon gjør at det i sosiale medier nok en gang børstes støv av Graeme Souness sine sitater fra i sommer.

– Casemiro har spilt med store spillere, men aldri vært en stor spiller, ble den tidligere Liverpool-spilleren og -treneren sitert på.

Powered by Labrador CMS