tenhag130922

United møter La Liga-lag i desember

Publisert Sist oppdatert

United offentliggjorde mandag den første treningskampen under vinterens fotball-VM.

Den skal spilles mot spanske Cadiz, i Spania, 7. desember.

United vil også bruke turen til et ukes langt treningsopphold i byen.

Cadiz ligger nest sist i La Liga så langt, etter at de fikk en grusom start på sesongen med fem strake tap og 0-14 i målforskjell. Etterpå har det imidlertid gått bedre, og de sju kampene etter det igjen har kun gitt ett tap. I helga vant de 3-2 hjemme mot Atletico Madrid.

Kampen sendes på MUTV i alle andre land enn i Spania, skriver manutd.com.

United skal også spille en kamp til under treningsleiren i Spania, men motstander og tidspunkt for det er ikke offentliggjort.

Her kan du se oppdatert terminliste.

– Erik og laget har hatt en fin utvikling i den første halvdelen av sesongen, og det er viktig at vi ivaretar momentumet gjennom VM-pausen. En vinter-treningsleir vil bli en viktig del av forberedelsene inn mot andre halvdel av sesongen. Vi har derfor ordnet en kvalitetskamp mot lokale motstander for å ivareta både fysisk form og kampform, sier fotballdirektør John Murtough.

– Denne treningsleiren vil også gi noen av våre unge talenter muligheten til å trene og spille kamper i et førstelagsmiljø, legger han til.

Det må også til. United sender trolig et tosifret antall spillere til fotball-VM, og disse må selvsagt da erstattes av de beste talentene.

Så gjenstår det å se hvem, men spillere som Zidane Iqbal, Charlie Savage, Tyler Fredricson, Charlie McNeill, Isak Hansen-Aarøen, Shola Shoretire, Teden Mengi og Kobbie Mainoo vil nok alle være aktuelle, litt avhengig av hvem andre som er tilgjengelige eller ikke. Det kan jo være noen posisjoner som har mer behov for alternativer enn andre.

Treningsleiren kan også bli viktige for fremtiden til spillere som Brandon Williams og Axel Tuanzebe, hvis de skulle være klare igjen til da.

Powered by Labrador CMS