brrru1

– De liker nok ikke å spille mot meg

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes ble kampens eneste målscorer da United slo Aston Villa 1-0 på Old Trafford søndag.

Det var portugiserens 7. mål i karrieren mot Villa, som han valgte å feire foran den tilreisende fansen.

I intervjuet med MUTV etter kampen fikk Fernandes spørsmål om målet, feiringen og mottakelsen han fikk fra Villa-supporterne.

– De liker nok ikke å spille mot meg, men det er som det er. Sånn er fotball. Det går fint for meg, de kan nyte kampen slik de vil.

– Men jeg ville foretrukket at de kom og støttet deres spillere i stedet, fremfor å fokusere på meg. Men hvis de tenker at det er bedre å fokusere på meg, fremfor deres spillere, så er det greit. Jeg har ikke noe imot det.



        
    

I intervjuet med Premier League Productions etter kampslutt snakket Fernandes først og fremst om de tre viktige poengene United sikret i kampen om topp fire.

– Vi gjør alltid det vi kan for å vinne. Det er ikke mulig hver gang, men laget gjør alltid alt for å vinne kampen, sier han til Premier League Productions.

– Denne klubben handler om å vinne, og hvem vi spiller mot spiller ingen rolle.

Aston Villa kom inn til kampen som et ligaens store formlag, men Unai Emery & co. måtte altså se den rekken bli brutt mot United.

– Vi visste at vi møtte et godt lag som ikke har tapt på ti kamper, med gode spillere, men vi visste også at vi er kapable til å gjøre jobben vår og vinne kampen, sier Fernandes.

– Vi gjorde det vi er trent for å gjøre, vi kunne ha scoret flere mål, men vi har glade for 1-0 og tre poeng.

Seieren sørger for at United er 9 poeng foran Tottenham på 5. plass (med en kamp færre spilt), 9 poeng foran Aston Villa (med to kamper færre spilt), 10 poeng foran Liverpool og 11 poeng foran Brighton (med en kamp mer spilt).

– Det er veldig viktig for oss å komme topp fire, og så må vi tenke på å vinne et nytt trofé. Så vi må finne energien for og sikte mot topp fire og FA-cupen, sier Fernandes.

Powered by Labrador CMS