brunofffer

Bruno milevis foran nestemann: – Men de målene betyr ikke noe

Publisert Sist oppdatert

Da Bruno Fernandes banket Anthony Elangas innlegg i mål før pause mot Brentford så var det hans 50. United-mål i alle turneringer.

Siden han debuterte for United i februar 2020 så er det 21 scoringer mer enn nestemann på United-lista, som er Marcus Rashford med 29.

Etter 3-0-seieren var han imidlertid klar på at akkurat det er mindre viktig for ham.

– Det var lenge siden jeg nå scoret, og selv om jeg er glad for de tallene så betyr de ikke noe for meg. Jeg ønsker å oppnå gode tall med trofeer, ikke mål.

Han var likevel godt fornøyd med prestasjonen.

– Jeg synes vi kontrollerte fra start til slutt. Vi ønsket også å vise oss fra en god side i den siste hjemmekampen. Vi ønsket å få til en god prestasjon. Vi vet at standarden vår ikke har vært som vi forventet, men nå må vi fortsette som dette også i de to siste kampene.

Han ville ikke snakke om Erik ten Hag.

– Da jeg skrev under på den nye kontrakten med med United så var det fordi at jeg føler at klubben må og vil komme tilbake i toppen. Jeg tror også at jeg kan bidra til det. Derfor vil jeg også være her videre.

– Så får vi ta en kamp av gangen nå. Vi får tid til å møte treneren og tenke på hans eventuelle nye spillestil etter det, sier Fernandes.

Powered by Labrador CMS