Arsenal v Manchester United - Pre-Season Friendly

– Vi mangler en målscorer – nødvendig med mer kvalitet

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes spilte sin første kamp denne sesongoppkjøringen i 2-0-seieren mot Arsenal i New York.

Det var også hans første som Uniteds nye klubbkaptein og ikke uventet var det den nye kapteinen som møtte til intervju med MUTV etter kampslutt på MetLife Stadium.

Der fortalte portugiseren at det viktigste lørdag kveld var å få med seg en god prestasjon.

– Det var en bra kamp. Vi hadde det gøy, og det er alltid tøft å spille mot Arsenal. Det var en god seier og fint å få minutter i beina.

– Det er alltid fint å score, det hjelper på selvtilliten. Jeg er godt fornøyd, men det viktigste var å få et godt resultat.

Kapteinen forteller også om et knallhardt treningsregime nå under sesongoppkjøringen og at Ten Hag kjører troppen fysisk og med små detaljer.

– Manageren analyserer alle detaljer. Det er tøft å trene med ham, men man kan se resultatene av det. Vi forstår at det må være sånn, det vil være tøft, med mye trening og hardt arbeid for å bli klar til vår andre sesong. Vi må bare bli bedre og bedre.

Arsenal v Manchester United - Pre-Season Friendly
FORNØYD: Fernandes var godt fornøyd med å få minutter i beina og kronet det hele med scoring.

– En kommende stjerne

Portugiseren hadde to midtbanespillere ved sin side som han tidligere ikke har spilt med i kamp og spesielt 18 år gamle Mainoo får ros fra sin kaptein.

– Kobbie er en utmerket spiller. Han viser at han er robust og er alltid klar til å legge ned hardt arbeid. Han har et udiskutabelt talent, er god med ballen og kan både forsvare seg og angripe. Vi så det med hvordan han angrep rommet i forkant av målet. Det er klart at han fortsatt er ung, men vi ser en stor fremtid for ham.

Manchester United Training Session
ELEV OG LÆREMESTER: Fernandes har stor tro på Kobbie Mainoo og trakk frem ungguttens mange kvaliteter.

Mangler en målscorer

Etter sitt intervju med MUTV gikk Fernandes videre til Manchester Evening News hvor han blant annet pratet om mangelen på en ren spiss, det å bli kaptein og om de nye signeringene.

– Vi mangler en målscorer. Det vet både klubben og manageren, Vi trenger flere spillere i den posisjonen og klubben gjør det mener nødvendig for å få inn mer kvalitet i laget.

Når det gjelder det å bli klubbkaptein forteller portugiseren at han fikk en gratulasjon av Harry Maguire og at han kommer til å fortsette å være den han er, som han har gjort siden han ble hentet til klubben

– Han var veldig glad på mine vegne. Samtidig forstår jeg at hans posisjon ikke er den beste for øyeblikket.

– Jeg kommer til å være slik jeg har vært siden jeg kom. Det er det som har gjort at jeg har blitt kaptein. Manageren har bestemt dette fordi han liker hvordan jeg er, hvordan jeg er på trening og i kamp, så jeg er nødt til å fortsette slik jeg har gjort.

– De vil gjøre en forskjell

Fernandes spilte for første gang sammen med Mason Mount, mens han måtte vente med å få spille sammen med André Onana som bivånet det hele fra tribuneplass.

Midtbanespilleren forventer at de begge kommer til å utgjøre en forskjell for laget og gjøre United til et bedre fotballag.

– Jeg er veldig fornøyd med signeringen av Mason og André, også får vi se om det kommer enda flere.

– Vi forventer at André kommer til å gjøre den forskjellen som manageren ønsker han skal gjøre. Sjefen kjenner ham bedre enn det jeg gjør så han vet hva han kan forvente.

– Han var veldig god i Champions League-finalen. Han var veldig god med ball og på streken. Inter holdt seg inne i kampen lengre fordi han var veldig god og jeg håper han kan gjøre det samme for oss også.

Manchester United Training Session and Press Conference
GLEDER SEG TIL ONANAS INNTOG: Kapteinen gleder seg til å se hva Uniteds nye keeper kan bidra med etter overgangen fra Inter.
Powered by Labrador CMS