Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League

Klart fra Bruno: – Nå venter jeg på en beklagelse

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes var involvert i nesten alt United skapte mot Tottenham, og noe av det var gigantiske sjanser, som burde gitt United en ekstremt viktig ledelse eller i 2. omgang også en utlikning.

Det gjaldt både Rashfords tidlige sjanse, Garnachos gode sjanse, Casemiros enorme sjanse på hodet, Antonys skudd i stolpen, Rashfords heading alene foran mål (som nok ville blitt tatt for offside) og han kom også selv til to sjanser – den ene langt på vei matchavgjørende siden kapteinen bommet da resultattavla fortsatt viste 0-0, og United dominerte stort.

– Vi må jo score på sjansene våre, og det gjelder også meg. Jeg må bare finne en måte å score på i den situasjonen, men jeg gjorde ikke det. Jeg så for mye på keeperen i stedet for å fokusere på ballen, og da traff jeg ikke godt nok. Jeg burde i det minste truffet mål med den headingen, og hadde jeg scoret ville det blitt en helt annen kamp sa han til MUTV etterpå.

– I stedet slapp vi inn tidlig i 2. omgang, og da ble det vanskeligere.

– Vi traff stolpen, vi hadde noen overganger hvor vi kunne vært vært bedre med sistepasningen, men sammenliknet med Wolves-kampen så spilte vi mer fotball i denne kampen. Vi skapte mer, selv om vi ikke var kliniske nok. Dermed ble det null poeng.

Overfor The Athletic var han veldig klar om den mye omtalte straffen, som United ble snytt for før pause, på stillingen 0-0, en straffe som VAR nektet å gi fordi de mente Garnachos avslutning og Romeros arm var for tett på hverandre til at det kunne dømmes.

Den kjøper ikke United-kapteinen.

– Det er en klar straffe. Det er ingen unnskyldning for ikke å gi det, heller ikke for VAR. Forrige uke så gjorde de en stor greie ut av at United ikke fikk en straffe mot oss (mot Wolves), og jeg ønsker å se om det samme skjer nå, hvis det blir det samme showet nå som da. 

– Jeg vil se om Jon Moss (dommersjef) også beklager overfor oss i garderoben, slik de sa de gjorde overfor Wolves-manageren. Jeg kommer til å sitte her slik at de kan komme å gjøre det, sa han.

 

Nå er fokus på lørdagens kamp mot Nottingham Forest.

– Det handler om å forstå hva vi gjorde galt, hvordan vi slapp inn målene, hva vi kan forbedre, å bli mer kliniske foran mål – og ikke minst forstå hvor viktig det første målet er – som manageren snakker om så ofte. Det må vi forstå.

– Så vil vi ikke gi bort poeng så tidlig, men det skjedde. Da må vi bare gå videre. Vi er uansett i en god posisjon, og når vi først har tapt så får vi ikke gjort noe med det nå. Da må vi bare se videre til neste kamp, sa United-kapteinen til MUTV.

Powered by Labrador CMS